• 26 Απριλίου 2024,

Θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα την Κυριακή 25/6

 Θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα την Κυριακή 25/6

Tα προβλήματα ενόψει της  δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή 25/6  είναι ότι:

α)  η πρώτη και με διαφορά Νέα Δημοκρατία έχει πάρει κοινώς «αέρα ο κώλος της» αφού  με την διαφορά των 20 μονάδων «δεν βλέπει» αντίπαλο .

β) ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν κατάλαβε τι έγινε και για δεύτερη φορά θα κατέβει «ξεβράκωτος στα αγγούρια»

γ) αν την συγκεκριμένη Κυριακή  έχει καμιά ντάλα δύσκολο να αφήσει ο Έλληνας την παραλία και το τσίπουρο για να πάει να ψηφίσει.

 

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους στη Νέα Δημοκρατία και να κάνει τα στελέχη του κόμματος να ξεχάσουν την διαφορά των 20 μονάδων λέγοντας ότι το μέτρημα ξεκινάει από την αρχή.

Ο Αλέξης Τσίπρας  όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί μέσα σε ένα μήνα να αλλάξει όλα αυτά τα στραβά που οδήγησαν σε αυτή την οδυνηρή ήττα και απλά τονώνει την ψυχολογία των μελών και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν σε ένα θαύμα αν και στην Ελλάδα εδώ και χρόνια έχουν σταματήσει να γίνονται θαύματα.

 

Στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης θα πρέπει οπωσδήποτε στις επαναληπτικές εκλογές να ανεβάσει τα ποσοστά του και να διεκδικήσει να είναι αυτός ο κύριος αντίπαλος του Μητσοτάκη στην επόμενη βουλή.

Ο Μητσοτάκης όπως φαίνεται  έχει πάρει τον αέρα του Τσίπρα, τον έχει βγάλει εκτός παιχνιδιού, και ζητείται νέος αντίπαλος.

 

Υπάρχουν βέβαια και όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ παραμείνει στα νούμερα  της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης ο Μητσοτάκης θα έχει κερδίσει δύο τετραετίες και όχι μία.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε.

 

Πάντως αυτός ο άστατος καιρός που φαίνεται ότι συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα είναι σύμμαχος όλων των μαθητών που ξεκινάνε τις γραπτές τους εξετάσεις και κυρίως των μαθητών που την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινάνε τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Άλλο να διαβάζεις και έξω να έχει 30άρια και άλλο να διαβάζεις και έξω να βρέχει.

 

Όταν λένε οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων ότι από σήμερα Δευτέρα ξεκινάνε και πάλι περιοδείες ανά την Ελλάδα σοβαρολογούν ;

Δηλαδή θα έρθουν ξανά στην Καβάλα Μητσοτάκης και Τσίπρας ;

Τρομακτικό σενάριο.

 

Βίτσας: Για την ήττα ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φταίει και ο εγκλεισμός λόγω Covid !

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.

Δηλαδή ρε σύντροφε ο εγκλεισμός λόγω Covid  επηρέασε μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ ;

 

Άντε ρε Βαγγέλη Μαρινάκη θα πάρεις προπονητή ;

Ο ένας σου ξινίζει και ο άλλος σου βρωμάει.

Άντε όμως γιατί πρέπει να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

 

Η οικονομία της Τουρκίας καταρρέει, τα capital control παραμονεύουν , ο Ερντογάν κοιμάται στην διάρκεια τηλεοπτικών συνεντεύξεων αλλά τις εκλογές θα τις κερδίσει.

Αυτά τα κάνει μόνο ο Ερντογάν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης