• 25 Απριλίου 2024,

Θα επιμείνει για τις γλάστρες στην Παναγία ο δήμος

 Θα επιμείνει για τις γλάστρες στην Παναγία ο δήμος

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης που τον περασμένο Απρίλη ανέλαβε την πρωτοβουλία να τοποθετήσει γλάστρες με λουλούδια σε τριάντα περίπου κολώνες φωτισμού στη συνοικία της Παναγίας. Τα λουλούδια ωστόσο ξεράθηκαν, αφού παρά τις υποσχέσεις που δόθηκαν στο δήμο κανείς δεν τα περιποιήθηκε, πολύ περισσότερο κανείς δεν τα πότισε.

Ο κ. Τσουρουκίδης διευκρίνισε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι ο δήμος θα επιμείνει στην πρωτοβουλία του, θυμίζοντας ότι τα λουλούδια στο συγκεκριμένο σημείο της κολώνας φωτισμού τοποθετήθηκαν κατόπιν συνεννοήσεως, κυρίως με τους επαγγελματίες της οδού Θεοδώρου Πουλίδου. Θα ξαναφυτέψουμε λουλούδια, δήλωσε ο κ. Τσουρουκίδης, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο την περιποίησή τους να αναλάβουν δημοτικοί υπάλληλοι.

Στα επιχειρήματα των επαγγελματιών ότι το σημείο της γλάστρας είναι υψηλό και φτάνουν ώστε να την ποτίσουν, ο αντιδήμαρχος σχολίασε: «Δεν είναι θέμα ύψους αλλά θέμα αγάπης». Τέλος, ο Ανέστης Τσουρουκίδης επαίνεσε πρωτοβουλία άλλων επαγγελματιών της οδού Βενιζέλου, όπου στις ρίζες των δέντρων του πεζοδρομίου φύτεψαν αυτοβούλως λουλούδια, τα οποία φροντίζουν και περιποιούνται.

Διαβάστε επίσης