• 16 Μαΐου 2024,

Θάλασσα γυαλί στα μέρη του Μπαλί …

 Θάλασσα γυαλί στα μέρη του Μπαλί …

Το Σαββατοκύριο που προηγήθηκε ήταν αφιμερωμένο στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ που ακόμα και με την ορκωμασία του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αφού χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσβο βγήκανε στους δρόμους με ροζ σκουφάκια και διαδηλώσανε κατά του νέου προέδρου , της σεξουαλικής βίας και των δικαιωμάτων του.

Ο Ντόναλτ Τράμπ είναι γεγονός οτι απο την πρώτη μέρα της θητείας του παίζει στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ παίζει με την πλάτη στον τοίχο αλλά είναι στο χέρι του να γυρίσει το κλίμα και να καθησυχάσει όλους αυτούς που έχουν ενστάσεις γύρω απο το άτομο του και τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ.

Θέλω να έχετε υπόψη σας οτι υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πιστεύει οτι ο Τράμπ θα είναι ο καλύτερος πρόδρος των τελευταίων δεκαετιών αφού προέρχεται απο την παραγωγή , είναι επιχειρηματίας και οχι ένας γραφιάς θεωρητικός που έγινε κάποια στιγμή πρόεδρος.

Και αυτή είναι η άποψη σωστή αλλά εγώ ρε παιδιά δίνων βαρύτητα και στο παρουσιαστικό.

Εσείς βλέποντας τον Τράμπ με το τάπερ μπροστά στην φράτζα και την φραουλί επιδερμίδα τι περιμένετε.

Μέχρι που μπορεί να την φτάσει την δουλειά ένας άνθρωπος που αισθητικά τουλάχιστον έχει μείνει στην δεκαετία που μεσουρανούσε ο Τζέημς Ντίν ;

Μπορεί να είναι πετυχημένος επιχειρηματίας και να έχει κατακτήσει επιχειρηματικά όλο τον κόσμο αλλα ως πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει να βελτιώσει και την εικόνα του αλλά και τον τρόπο που εκφράζεται και λειτουργεί.

Το γεγονός οτι ο ίδιος εγωιστικά βγήκε και δήλωσε μετά το τέλος της τελετής οτι ήταν η ορκωμοσία που παρακολούθησε περισσότερος κόσμος απο ποτέ βάζει τις βάσεις μια αλαζονικής συμπεριφοράς που έχει ξεκινήσει ήδη απο την πρώτη μέρα της θητείας του.

Ο ίδιος έχει ένα μόνιμο ανοιχτό μέτωπο με τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που δεν γουστάρει για λόγους που έρχονται απο την περίοδο του προεκλογικού αγώνα.

Τέλος θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι ο Αμερικάνικος λαός προτίμησε μεταξύ του ιδιαίτερο Τράμπ και της διεφθαρμένης Χίλαρυ τον ιδιαίτερο Τράμπ παίρνοντας βέβαια και τα ρίσκα που έχει μια τέτοια εκλογή.

Το γράφω αυτό για να καταλάβετε πόσο διεφθαρμένη είναι όλη η οικογένεια Κλίντον.

Οσο αφορά τα δικά μας ο Τσακαλώτος με διάφορες αντιπροτάσεις προσπαθεί να πείσει τους δανειστές να κλείσουν και την δεύτερη αξιολόγηση για να πάμε επιτέλους παρακάτω.

Σε όλα αυτά τα μέτρα που αντιπροτείνουμε στους δανειστές μας συμπεριλαμβάνεται ο “κόφτης” που θα ενεργοποιείται κάθε φορά που δεν θα πιάνουμε τους στόχους μας.

Αυτό όμως είναι αρκετό και μπορεί να μας πάει παρακάτω ;

Θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο χειμώνας συνεχίζεται με βροχές Τρίτη – Τετάρτη και ηλιοφάνεια με πολύ όμως κρύο απο την Τετάρτη και μετά.

Για αυτό σας λεω ρε παιδιά  θάλασσα γυαλί στα μέρη του Μπαλί.

Για εκεί είμαστε αν δεν το έχετε καταλάβει.

Κορόϊδο είναι ηΜενεγάκη που άλλαξε το χρόνο με μπικίνι στο ΜΑΕ στις Σευχέλες ;

Άσχετα αν ο Ματέο με την περιπέτεια που είχε χάλασε ένα μεγάλο μέρος των διακοπών.

Λοιπόν αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης