• 15 Μαΐου 2024,

Θέμα εμπιστοσύνης

 Θέμα εμπιστοσύνης

Στην διάρκεια της αξιόλογησης του πακέτου παροχών του Αλέξη Τσίπρα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους ακούγνται φωνές απο την μεριά των Βρυξελών που λένε οτι οι παροχές αυτές μπορεί να μην επηρεάζουν την συμφωνία αλλα εγείρουν θέμα εμπιστοσύνης και αυτό είναι πρόβλημα.

Φαίνεται , τουλάχιστον  μέχρι σήμερα,  οτι έστω και δύσκολα οι δανειστές θα καταπιούν το χάπι των παροχών και θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω χωρίς να “παγώσουν” οι αποφάσεις για την μείωση του χρέους.

Όπως καταλαβαίνετε αυτό το φάουλ του Τσίπρα θα είναι και το τελευταίο εντός αγωνιστικού χώρου αφού στο επόμενο είναι σίγουρο οτι οι δανειστές θα του δείξουν τον δρόμο που οδηγεί στα αποδυτήρια.

Πάντως μην νομίζετε οτι οι παροχές Τσίπρα ακόμα και αν γίνουν δεκτές απο τους δανειστές οτι δεν θα μας δημιουγήσουν άλλα προβλήματα.

Έχουμε μπροστά μας το κλείσιμο της αξιολόγησης και ένα σωρό άλλα θέματα προκειμένου να πάμε παρακάτω και να δώσουμε στην ελληνική οικονομία και τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται.

Καταλαβαίνετε οτι οι παροχές Τσίπρα με τον αιφνιδιαστικό αυτό τρόπο που ανακοινώθηκαν χωρίς να έχουν ενημερωθεί πρώτα οι δανειστές θα είναι κάτι που θα το πληρώσουμε αφού το πρόσφατο παρελθόν μας έχει δείξει οτι οι δανειστές και δεν ξεχνάνε και δεν συγχωρούνε.

Ο ΑΟΚ έχει πρόβλημα , εκτός απο γκαντεμιά , και θα πρέπει πλέον να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές προκειμένου η ομάδα να αρχίζει να χτίζεται απο την αρχή.

Η κατάσταση απαιτεί γενναίες αποφάσεις και κάποιους να βγούνε μπροστά και να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους.

Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις που θα οδηγήσουν την ομάδα στην διαδικασία της επανεκίνησης.

Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης ή αν θέλετε αυτοί οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει και πηγαίνουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο απαιτούν αλλαγές και να μπεί ένα τέλος σε αυτό το βάσανο που έχουν καταντήσει να είναι τα παιχνίδια της ομάδας μας τις Κυριακές.

Είναι ντροπή ο ΑΟΚ να χάνει στην έδρα του απο την ΝΑΟΥΣΑ με 3-0 και να έχουμε φτάσει στο σημείο ο κόσμος να αποδοκιμάζει έντονα τους παίκτες μας.

Πλέον έχουμε φτάσει στο πάτο και τυρανιόμαστε όλοι.

Αδιέξοδα δεν υπάρχουν.

Υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να γελοιοποιεί τον ΑΟΚ.

Η διοικούσα θα πρέπει για άλλη μια φορά να πάρει πρωτοβουλίες και να καθαρίσει την μπουγάδα.

Αυτό που ζεί ο ΑΟΚ φέτος δεν αξίζει σε κανέναν.

Ούτε στον κόσμο του και πολύ περισσότερο σε αυτούς που βάζουν τα λεφτά τους και βλέπουν την ομάδα να παλεύει να σωθεί.

Στο μουσικό τηλεοπτικό διαγωνσμό RIZING STAR οι δύο ακριανοί κριτές είναι εκτός παιχνιδιού.

Ο Μακεδόνας γιατί δεν κάνει για τέτοιες ιστορίες και ο άλλος ο νεαρός που κάθεται αν δεν κάνω λάθος δίπλα στην Βανδή και δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Αναρωτιέμαι πως μπορεί να κρίνει ένας τραγουδιστής που είναι στο ξεκίνημα του άλλα παιδιά που είναι περίπου σαν αυτόν.

Με καλή σχετικά ψυχολογία μπαίνουμε στην τελική ευθεία που θα μας οδηγήσει στα φετεινά Χριστούγεννα με το κέντρο της πόλης και κυρίως τους πεζόδρομους της παραμονές Χριστουγέννων να παίρνουν φωτιά αφού παραδοσιακά το πρώτο ρεβεγιόν γίνεται στους πεζόδρομους, στα καφέ και στα μπαρ της περιοχής και το δεύτερο το βράδυ σε κάποιο σπίτι ή  κάποιο μαγαζί.

Να είστε καλά να παιρνάτε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Καλή σας ημέρα και τα λέμε και πάλι αύριο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης