Θεμελίωση του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέου Ζυγού (φωτογραφίες)

 Θεμελίωση του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέου Ζυγού (φωτογραφίες)

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη το πρωί της Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2021, στην τελετή θεμελίωσης του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Νέο Ζυγό, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο.

Ο κ. Μουριάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι “ο Δήμος Καβάλας θα στηρίξει την προσπάθεια κατασκευής του Πνευματικού Κέντρου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου και την Αντιπεριφέρεια Καβάλας, για να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν το συγκεκριμένο κτήριο στους κατοίκους του Νέου Ζυγού. Είναι πολύ σημαντικό” όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας “να ενώσουν τις δυνάμεις τους όχι μόνο οι φορείς του τόπου μας, αλλά και οι δωρητές για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει”.

Την τελετή θεμελίωσης του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέου Ζυγού, παρακολούθησαν o Πρόεδρος του Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού, Ντέμης Κοτσακίδης, θεσμικοί παράγοντες της Π.Ε. Καβάλας και πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης