• 15 Μαΐου 2024,

Θεόδωρος Τερζόγλου: « Εξαιρετική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε κάποια σκιά στη συνεργασία μας»

 Θεόδωρος Τερζόγλου: « Εξαιρετική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε κάποια σκιά στη συνεργασία μας»

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή, παραχώρησε ο Θεόδωρος Τερζόγλου που δε θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ Καβάλας, τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Τόνισε την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μπόδο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Καραμπιμπέρη. Για τη μη άνοδο του ΠΑΟΚ, εξέφρασε την άποψη ότι ήταν θέμα τραυματισμών αλλά και απειρίας του συνόλου.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Τελικά γιατί δε συνεχίστηκε η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Καβάλας;
Απάντηση: Ηταν κάτι το αναμενόμενο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα, απλά πιστεύω ότι ο δικός μου ο κύκλος τέλειωσε στον ΠΑΟΚ. Πρόσφερα αυτά που μπορούσα, η ομάδα πήγε πολύ καλά και δύσκολα θα κάνει παρόμοια επιτυχία, για μένα. Θα έπρεπε να διορθωθούν κάποια πράγματα όσον αφορά τα προβλήματα που είχε η ομάδα.  Για παράδειγμα έπρεπε να λύσει το γηπεδικό πρόβλημα.
Επίσης κάποια άλλα βασικά προβλήματα. Δεν είδα φώς όσον αφορά την επίλυση τους.

Ερώτηση: Γενικά έμεινες ευχαριστημένος από τη συνεργασία;

Απάντηση: Βέβαια. Είχα εξαιρετική συνεργασία με τον πρόεδρο τον κ. Μπόδο αλλά και τον Νίκο Καραμπιμπέρη.  Δεν υπάρχει κάποια σκιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους. Μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι και αυτοί δε θα έχουν κάποιο παράπονο από μένα. Γι` αυτό άλλωστε πήγε πολύ καλή η χρονιά. Δεν ήταν μονόπλευρο, ήταν αμφίπλευρο.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και τελικά ο ΠΑΟΚ Καβάλας δε μπόρεσε να αλλάξει κατηγορία;

Απάντηση: Επαιξαν το ρόλο τους, κάποιες συγκυρίες.  Στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε σχέση με τον κορμό που ξεκινήσαμε από την αρχή, είχαμε τουλάχιστον πέντε απουσίες λόγω τραυματισμών, λόγω κάποιων παιδιών που εργαζόταν και δε μπορούσαν τις Κυριακές ρεπό. Βρεθήκαμε να καταλήγουμε από 25 άτομα ρόστερ που αφήναμε 6-7 παίκτες εκτός αποστολής να πηγαίνουμε με  12-13 στα τελευταία 3-4 ματς του πρωταθλήματος.  Με αυτές τις συνθήκες δε μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν άντεξε η ομάδα.  Επίσης το ρόστερ μας ήταν άπειρο σχετικά. Στο παιχνίδι με το Χαλκερό που χάσαμε στην έδρα μας, φάνηκε περισσότερο η απειρία των ποδοσφαιριστών. Δεν ήταν θέμα ικανοτήτων. Πίστεψα στους ποδοσφαιριστές μου από την πρώτη στιγμή. Ηταν καθαρά θέμα απειρίας. Το Χαλκερό ήταν πιο έμπειρη ομάδα και το διαχειρίστηκε καλύτερα.

Ερώτηση:  Πάντως ήταν και για σένα μια καλή εμπειρία που έκανε πρωταθλητισμό ο ΠΑΟΚ.

Απάντηση:  Βέβαια. Αν θυμάστε είχαμε πει, ότι πρώτος στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα.

Με το υλικό που είδα είχα τονίσει ότι μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας.  Επίσης υπήρχε ενδιαφέρον απ` όλους τους ανθρώπους της ομάδας.  Το γεγονός ότι παλέψαμε μέχρι τελευταία αγωνιστική για την άνοδο, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανένας μας.

Ερώτηση: Αφήνει μια πικρία το γεγονός ότι δεν ανεβήκατε στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Σίγουρα- σίγουρα. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση. Αντιλαμβάνεσαι ότι ανέβηκες αρκετά αλλά φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.  Αυτό μας αφήνει πικραμένους.  Αν σκεφτούμε όμως πως ξεκινήσαμε και που φτάσαμε, πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Ερώτηση: Δίκαια τα Λιμενάρια και το Χαλκερό στην επόμενη κατηγορία;

Απάντηση: Πιστεύω πως δίκαια ανεβαίνουν. Τα Λιμενάρια δικαιότατα, δεν το συζητάμε καθόλου. Το Χαλκερό είχε ομάδα να ανεβεί.  Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι άδικα ανέβηκε. Στο μεταξύ μας παιχνίδι που έκρινε την άνοδο κατά 95%, το χάσαμε δίκαια.

Ερώτηση: Το επόμενο βήμα του Θεόδωρου Τερζόγλου;

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι θα περιμένω αν θα υπάρξει κάποια πρόταση, η οποία θα με ικανοποιεί. Σίγουρα με ενδιαφέρει μια ομάδα που θα μπορέσει να μου προσφέρει κάποια πράγματα σε οργανωτικό επίπεδο.  Τα προηγούμενα χρόνια δεν τα είχα. Ο χρόνος μου πλέον είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.  Κάνω πολλές θυσίες για να βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο. Φανταστείτε ότι όταν ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο γιός μου είχε γεννηθεί μια εβδομάδα πριν.  Ηταν νεογέννητο παιδί και σίγουρα δυσκολεύτηκα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Για να μπορέσω να συνεχίσω κάπου, πρέπει να αξίζει ο κόπος να κάνω τις θυσίες που απαιτούνται.

 

 

 

Διαβάστε επίσης