• 20 Απριλίου 2024,

Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟΚ 3-1: Μεγάλο πισωγύρισμα, όλα για όλα στον πρώτο «τελικό» του Σαββάτου (φωτογραφίες)

 Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟΚ 3-1: Μεγάλο πισωγύρισμα, όλα για όλα στον πρώτο «τελικό» του Σαββάτου (φωτογραφίες)

Για την 22η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Θέρμης από τον τοπικό Θερμαϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ο ΑΟΚ παρουσίασε ιδιαίτερα «φτωχή» εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, με μεγάλες δυσκολίες στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και σημαντικά ζητήματα στα μετόπισθεν. Η συνολικότερη απόδοση του και στις δύο πλευρές του γηπέδου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Παρόλο που βρέθηκε πίσω με 2-0, βρήκε το τέρμα που τον έβαλε ξανά στο παιχνίδι ωστόσο οι γηπεδούχοι σκόραραν εκ νέου και ουσιαστικά «κλείδωσαν» το τρίποντο.

Σε συνδυασμό με τη νίκη του Καμπανικού επί του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας, ο ΑΟΚ «έπεσε» στο -5 από τον πρωτοπόρο, και οφείλει να τα δώσει όλα στην ερχόμενη, μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο (15:00) στο «Ανθή Καραγιάννη».

Το πρώτο διάστημα του αγώνα κύλησε σε χαμηλό ρυθμό και χωρίς σπουδαίες επιθετικές στιγμές. Λίγο πριν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσιάτσιο, σε φάση όπου η αμυντική διάταξη των αργοναυτών δεν είχε την απαραίτητη αντίδραση. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον ΑΟΚ να μην μπορεί να δημιουργήσει επιθετικές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ και εκτέλεση του Κουρέλα, οι γηπεδούχοι βρήκαν δεύτερο γκολ στα μέσα του δευτέρου μέρους. Μάλιστα, ο Θερμαϊκός να μπορούσε να κάνει τρία τα υπέρ του τέρματα, αλλά ο Σταθάκης νίκησε στο 74′ τον Δεινόπαπα. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο ΑΟΚ μείωσε με κεφαλιά του Ρουμπιέ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι όμως και πάλι σημαντικά λάθη στην άμυνα έδωσαν εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στον Θερμαϊκό (3-1) εξανεμίζοντας κάθε πιθανότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Το φιλμ του αγώνα

13′ Ο Κατσέτης αντικαθιστά τον Γερογιάννη που τραυματίστηκε.

18′ Ο Τσιάτσιος με αριστερό πλασέ κάνει το 1-0.

23′ Ο ΑΟΚ ζητά πέναλτι μετά από μαρκάρισμα στον Καρακώστα εντός περιοχής.

64′ Φάουλ για τη Θέρμη σε κομπίνα δύο παικτών, σουτ με το αριστερό ο Κουρέλας στη δεξιά γωνία του Σταθάκη για το 2-0.

76′ Ο Ρουμπιές μειώνει με κεφαλιά σε 2-1.

84′ Ο Τσιούχας σκοράρει για το 3-1.

91′ Αποβάλλονται με δεύτερη κίτρινη έξω οι Βαφειάδης – Μπατσαράς.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΚ: Σταθάκης, Γερογιάννης (13′ Κατσέτης), Μπατσαράς, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές, Καρακώστας (46′ Δημητρακούδης), Μπαρέττας, Κατσαμάγκας, Ιορδανίδης

Θερμαϊκός: Σαββίδης, Μπάρδας, Στοΐνοβιτς, Τσιούχας, Παπαστεριανός, Αναστασιάδης (66′ Αθανασιάδης), Σαλιάρης, Τσιάτσιος, Κουρέλας, Παπαδόπουλος (36′ Αθανασίου), Δεινόπαπας

Διαβάστε επίσης