• 29 Μαρτίου 2024,

Τι είπαν Δερμιτζάκης- Βαζάκας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα Ασπρόπυργου- ΑΟΚ

 Τι είπαν Δερμιτζάκης- Βαζάκας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα Ασπρόπυργου- ΑΟΚ

 

Στη συνέντευξη τύπου στον Ασπρόπυργο ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει περισσότερο ουσιαστική και συγκεκριμένη στο επιθετικό κομμάτι. Αναλυτικά τι είπαν οι δυο προπονητές των δυο ομάδων.

Παύλος Δερμιτζάκης: «  Χάσαμε ένα ημίχρονο, πρέπει να γυαλίζει το μάτι μας»

« Ηταν το πέμπτο επίσημο παιχνίδι σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και η ομάδα μου έκανε την πρώτη ήττα. Ηταν κάτι που θα ερχόταν σε κάποια στιγμή. Είναι μέρος του παιχνιδιού αρκεί την ήττα να τη διαβάζεις και να προσπαθείς να την ερμηνεύσεις. Να παίρνεις τα θετικά της. Ηταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας που όπως είπα και στα παιδιά θα δίναμε το στίγμα μας σαν ομάδα. έχουμε το παιχνίδι κυριαρχίας αλλά πρέπει να γίνουμε περισσότερο ουσιαστικοί και συγκεκριμένο στο επιθετικό μας κομμάτι για να μπορούμε να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί. Ισως πρέπει να δώσω περισσότερο στα παιδιά να καταλάβουν ότι σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να γυαλίζει το μάτι και να ζητάμε περισσότερα πράγματα για να είμαστε μέσα στο στόχο.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που ερχόταν από μια ήττα εκτός έδρας ενώ στην έδρα της έφερε μια ισοπαλία.

Ηταν δεδομένο ότι ο Ασπρόπυργος θα πιέσει για να κερδίσει προκειμένου να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Από την άλλη εμείς προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί όχι και τη νίκη. Χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν καθόλου καλοί.  Δεν είχαμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί. Μας έλειπε η τελική πάσα για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είχαν μια ακόμη οι γηπεδούχοι που αν γινόταν γκολ , το έργο μας θα ήταν πολύ δύσκολο. Στο β` μέρος θα έλεγα ότι δουλέψαμε πάρα πολύ. Είχαμε τον έλεγχο, την κυριαρχία.  Μέσα από την κυριαρχία και αλλαγές του σχηματισμού προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε από τα πλάγια και τον άξονα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να διαβάσουμε τα αρνητικά και να κρατήσουμε τα θετικά στα οποία θα χτίσουμε πάνω σε αυτά. Εύχομαι στον φίλο μου τον Γιώργο που είναι ένας πολεμιστής όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες που έχει, τα καλύτερα. Πραγματικά να πετύχουν τον στόχο που έχουνε σαν ομάδα. Επίσης να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ασπρόπυργος για την άριστη φιλοξενία. Να ξέρουνε ότι θα την ανταποδώσουμε και θα έχουν ότι ζητήσουν στην όμορφη Καβάλα μας»

Γιώργος Βαζάκας: « Ηταν μια μεγάλη νίκη γι`  αυτή την περίοδο»

« Η Καβάλα είναι μια ομάδα με  καλή οργάνωση, καλό προπονητή και έχει τις βάσεις για κάτι παραπάνω. Εγώ λέω την αλήθεια. Δίνω συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Καβάλας και στον Παύλο. Μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία χρόνια η Καβάλα έπαιζε στη Γ` Εθνική. Στο Α` μέρος ο Ασπρόπυργος ήταν καλύτερος.  Ηταν πιο ουσιαστικός, είχε το γκολ και μια ακόμη ευκαιρία για ένα ακόμη. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έπρεπε να το διαχειριστούμε.

Προερχόμασταν από δυο αποτέλεσμα που δεν ήταν νικηφόρα. Το αποτέλεσμα στην Τρίγλια μας έφερε πίσω και είχαμε κάποια αναστάτωση σαν ομάδα.  Δεν έχουμε πολλές επιλογές για να φρεσκάρουμε την ομάδα. Έχω κάποιους ποιοτικούς παίκτες αλλά και κάποιους που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση όπως είναι ο Κάκκο και ο Βασιλείου. Σίγουρα όμως βοήθησαν όλοι στο να φτάσουμε σε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα είναι μια ομάδα με καλή κατοχή μπάλας. Δώσαμε γήπεδο στο Β` μέρος, δώσαμε τους χώρους και σε μια αντεπίθεση θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι σε μια κόντρα επίθεση. Αντιδράσαμε σωστά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και για μας είναι μια ιστορική νίκη αφού είναι  η πρώτη στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.  Θέλουμε δουλειά ακόμη για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη.  Δεν είναι μόνος στόχος να σωθούμε αλλά και να φτιάξουμε μια ομάδα που θα σταθεί επάξια στην κατηγορία.

Εύχομαι στην Καβάλα να φτάσει στο στόχο της. Ο Παύλος κάνει καλή δουλειά. Εμείς το κεφάλι κάτω. Απλά ήταν μια μεγάλη νίκη για αυτή την περίοδο».

Διαβάστε επίσης