• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΤΕΙ Καβάλας: Ψάχνει 39 υπαλλήλους!

 ΤΕΙ Καβάλας: Ψάχνει 39 υπαλλήλους!

Εφόσον οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού δεν επιτρέπονται, το ΤΕΙ Καβάλας προσπαθεί να καλύψει τα πολλά και μεγάλα του κενά μέσω της διαδικασίας των μετατάξεων. Αναζητά 38 εν ενεργεία υπαλλήλους του δημόσιου τομέα οι οποίοι δέχονται να εργαστούν σε αυτό. Προϋπόθεση να συμφωνήσουν στη μετάταξη και οι υπηρεσίες στις οποίες σήμερα απασχολούνται.

Η σχετική ανακοίνωση πρόσκληση στάλθηκε χθες σε όλο το δημόσιο κι αφορά: Στην κατηγορία ΠΕ 7 εργαζόμενους του κλάδου διοικητικού οικονομικού, 2 του κλάδου της πληροφορικής, 1 μηχανικό. Στην κατηγορία ΤΕ 6 διοικητικού λογιστικού, από 3 τεχνολογικών εφαρμογών και πληροφορικής. Στην κατηγορία ΔΕ, 2 διοικητικών γραμματέων, 2 τεχνικών διαφόρων ειδικοτήτων, 1 ανθοκομίας. Στην κατηγορία ΥΕ 3 νυχτοφυλάκων, από 4 στις κατηγορίες προσωπικό καθαριότητας- βοηθητικό προσωπικό. Τέλος με τον όρο της υποχρεωτικής μεταφοράς οργανικής θέσης έναν ΠΕ ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΤΕΙ από αύριο 1η Οκτώβρη έως 28 Φεβρουαρίου 2017.

Διαβάστε επίσης