• 28 Απριλίου 2024,

Τι παίρνει από τους ξένους παίκτες μέχρι τώρα ο ΑΟΚ

 Τι παίρνει από τους ξένους παίκτες μέχρι τώρα ο ΑΟΚ

Το Γενάρη ουσιαστικά ήρθε μια καινούρια ομάδα στον ΑΟΚ και πολλοί ξένοι παίκτες τους οποίους είναι αλήθεια ότι δεν τους γνωρίζαμε και πολύ εξαιρώντας τον Έμπερτ, ο οποίος πέρσι έπαιζε στη Ξάνθη αλλά και τον Καϊούμπι, που είναι ένα γνωστό όνομα από την παρουσία του στη Μπουντεσλίγκα.

Ας δούμε αναλυτικά τι έχουν δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα οι ξένοι και ενώ πλέον μπήκαμε στο Μάρτιο.

Κοέν: Χρησιμοποιήθηκε σαν αλλαγή κυρίως στα πρώτα παιχνίδια. Δύσκολο να παίξει βασικός. Θέλει πολλή δουλειά και είναι άπειρος.

Νεντέλκοβιτς: Βασικός στο ματς με τον Πανσερραϊκό όπου πλήρωσε το λάθος που έκανε και έγινε το 2-2. Από εκεί και μετά δεν έχει παρουσίες, ούτε καν σαν αλλαγή.

Αρμάλας: Ο Λιθουανός έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή.

Πλούσια προσόντα αλλά άπειρος. Αυτό φαίνεται καθαρά στα παιχνίδια τα οποία έχει παίξει κυρίως ως δεξιός στόπερ. Ο Νούρι πάντως φαίνεται ότι πιστεύει σε αυτόν. Μαζί με το Στίκα και τον Πανουργιά είναι οι τρεις βασικοί στόπερ της ομάδας.

Σπάσιτς: Ο Σέρβος έχει ποιότητα. Καλή επιλογή. Έχει κάνει καλά παιχνίδια και βοηθάει και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι στην αριστερή πτέρυγα. Έχασε κάποια ματς λόγω τραυματισμού.

Έμπερτ: Ο Γερμανός ξεχωρίζει. Φαίνεται ότι έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Κυρίως παίζει στον κύκλο όπου προσπαθεί να φτιάξει το παιχνίδι της ομάδας. Εχει επίσης πολύ πείσμα και πάθος για τη νίκη.

Μουσίγια: Ο Αυστριακός έβαλε γκολ με τον Πανσερραϊκό και φαινόταν ότι θα μπορούσε να παίξει και βασικός. Τελευταία έχει… εξαφανιστεί. Τα περιττά κιλά, μάλλον τον έχουν βγάλει έξω από το ρυθμό της ομάδας.

Γιαράκοβιτς: Δεν τον έχουμε δει ακόμη οπότε δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Είναι και τραυματίας τελευταία.

Σαεϊντ Χοσεϊνπουρ: Δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νούρι έως τώρα. Δεν έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Καϊούμπι: Φαίνεται καθαρά η αγωνιστική απραξία που είχε. Δεν έχει ρυθμό ενώ φυσικά ξέρει μπάλα και είναι πολύ καλό όνομα. Όσο πιο γρήγορα συνέλθει τόσο το καλύτερο για τον ΑΟΚ.

Κυρίως ο Νούρι το χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης και λίγο πιο πίσω.

Σταμένκοβιτς: Σίγουρα πολύ καλή η παρουσία του μέχρι τώρα αφού είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. «Έρχεται» στο γκολ. Γενικά δικαίως παίζει βασικός στα πλάγια της επίθεσης. Πέτυχε καθοριστικά γκολ μέχρι τώρα. Ειδικά τα 2 μέσα στον Ολυμπιακό Β.

Στάκιτς: Δεν τον έχουμε δει μέχρι τώρα. Φαίνεται μάλιστα ότι πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αμούρ: Ήρθε με συμμετοχές στην ΑΕΚ Β’. Ο Γάλλος έχει καλά στοιχεία και κυρίως είναι γρήγορος. Περιμένουμε  περισσότερα στη συνέχεια. Παίζει στα πλάγια της επίθεσης.

Αλίμι: Γρήγορος με καλή κίνηση αλλά χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στην τεχνική. Ο Νιγηριανός παίζει συνήθως ως αλλαγή, στα πλάγια της επίθεσης. Θέλει αρκετή δουλειά.

Μπάουμαν: Παίρνει χρόνο συμμετοχής αλλά δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα. Παίζει πλάγια αλλά και μέσα στην περιοχή. Ο Αυστραλός πρέπει να βελτιωθεί.

Σημειώνουμε ότι ήρθαν το Γενάρη αλλά έφυγαν πολύ γρήγορα ο Λετονός σέντερ φορ Έμσις και ο Ολλανδός πλάγιος επιθετικός Αματκαρίγιο.

Διαβάστε επίσης