• 26 Απριλίου 2024,

Τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Παπαδόπουλου

 Τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Παπαδόπουλου

Παλαίμαχοι του ΑΟΚ και της Ξάνθης , τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Παπαδόπουλου(Ρετσίνας) σε φιλικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου οι φιλοξενούμενοι με μεγάλη ανατροπή κέρδισαν με 5-3  ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο.

Το 1-0 έγινε με σουτ του Παπανδρέου στο 3` ενώ στο 25` με πλασέ ο Παπαζίδης έκανε το 2-0 και το 3-0 ο Τσαπανίδης με σουτ στο 28`. Η είσοδος του Λουτσιάνο άλλαξε τα δεδομένα. Στο 50`  ο Δημητριάδης το 3-1. Στο 55` ο Δ. Αβραμίδης το 3-2 και στο 60` ο Λουτσιάνο το 3-3. Το 3-4 στο 68` ο Δημητριάδης και στο 72` με αυτογκόλ ο Ζιρτιλίδης το τελικό 3-5. Στο 80` έχασε πέναλτι ο Παπανδρέου. Στο γήπεδο παραβρέθηκε όλη η οικογένεια του Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Σπανίδης,  Λιόλιος, Κατρακυλάκης, Καρασαββίδης, Παπαζίδης, Τοπούζης, Ιωσηφίδης, Μαγκαφίνης, Τσαπανίδης, Παπανδρέου, Μαλλιαρός.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαβασιλείου, Σεϊτανίδης, Ζιρτιλίδης.

Ξάνθη: Μουστάκης, Ξανθόπουλος, Μαντζαρίδης, Ανθόπουλος, Κουρής, Μοσχίδης, Μαλαδένης, Γιοβανούδης, Αβραμίδης Δ, Αβραμίδης Α, Σαμαράς.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουρτίδης, Λούξιος, Φεράτογλου, Λουτσιάνο, Καρασερίδης, Δημητριάδης. Συμμετείχαν στην αποστολή και οι: Τεγκελίδης, Τζάντζος.

Διαβάστε επίσης