• 3 Μαΐου 2024,

Την αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας στον σιδηρόδρομο υποσχέθηκε ο Γεραπετρίτης

 Την αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας στον σιδηρόδρομο υποσχέθηκε ο Γεραπετρίτης

Εδώ οι Σταθμάρχες , εκεί ο Σταθμάρχες που είναι οι Σταθμάρχες ;

Κανονικά και σύμφωνα με τα  προγραμματισμένα ωράρια την στιγμή του δυστυχήματος θα έπρεπε στο κέντρο ελέγχου της Λάρισας να υπήρχανε  τρεις  σταθμάρχες αλλά βρισκόταν  ένας και  αυτός όπως αποδείχθηκε με το ζόρι !

Οι άλλοι δύο είχανε φύγει νωρίτερα.

Ο ένας για να προλάβει να πληρώσει την nova και ο άλλος για να αγοράσει σουβλάκια για τον γιό του !

Καταλαβαίνετε τόσα χρόνια πόσο τυχεροί ήμασταν που δεν είχαμε πολύ νωρίτερα ένα παρόμοιο πολύνεκρο δυστύχημα.

Όταν μέσα στους πίνακες ελέγχου κάνουν πάρτι τα ποντίκια τα οποία και προσπαθούν να εξολοθρεύσουν με ποντικοπαγίδες, όταν όλα τα συστήματα ελέγχου και ασφαλείας έχουν βγει νοκ άουτ και κανείς δεν ασχολείται πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί που δεν έχουμε θρηνήσει περισσότερα θύματα.

Η κατάσταση είναι μόνο για κλάματα και δυστυχώς  θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια προκειμένου να φτάσουμε στο επίπεδο των Ευρωπαϊκών Σιδηροδρομικών εταιριών.

 

Πάντως αυτή την δήλωση του Γεραπετρίτη ότι θα γίνει επανεκκίνηση του Σιδηρόδρομου στην Ελλάδα με αναβάθμιση επιπέδου ασφαλείας την έχουν κάνει πριν από αυτόν πάρα πολλοί άλλοι Υπουργοί Μεταφορών και άλλων κυβερνήσεων και δεν έγινε τίποτα.

Αυτή την φορά είναι σίγουρο ότι κάτι θα γίνει γιατί έχει προηγηθεί αυτό το τραγικό δυστύχημα αλλά είναι σίγουρο ότι αυτά που θα γίνουν δεν θα είναι αρκετά γιατί έτσι έχουμε μάθει να ζούμε σε αυτή την χώρα.

Βολευόμαστε όλοι με τα λεγόμενα μισά και μισοκούτελα !

Τα ίδια λέγανε και μετά την δολοφονική επίθεση χούλιγκαν στον Άλκη και την παρέα του έξω από το Χαριλάου και δεν έγινε τίποτα.

Η οπαδική βία συνεχίζει να ζει ,να βασιλεύει και τα Ελληνικά γήπεδα κάθε Κυριακή να κυριεύει.

 

Με την μεγάλη συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης ο κόσμος έστειλε το μήνυμα αλλά ποιος να το πάρει ;

Ο Άδωνις που κάνει τα πάντα προκειμένου να βγει αλώβητη από αυτή την τραγωδία η κυβέρνηση ή οι άλλοι πολιτικοί που προσπαθούν να κάνουν συμψηφισμό με την τραγωδία στο ΜΑΤΙ.

Αυτή η χώρα δεν γίνεται καλά με τίποτα.

 

Να έχετε υπόψη σας ότι ο Στέφανος Ξενάκης που πρόσφατα συνελήφθη στην Βούλα της Αττικής για ακάλυπτες επιταγές και χρέη έχει ρίξει αρκετά πιστόλια και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Καβάλας με τους οποίους είχε επαγγελματικές σχέσεις η διαφημιστική του εταιρία η οποία ως γνωστόν βούλιαξε.

 

Παιδιά αν δείτε πως είναι η Κιμ Μπάσιντζερ σήμερα στα 69 της χρόνια από τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις θα πάθετε την πλάκα σας.

Καμία σχέση με την Κιμ  Μπάσιντζερ που γνωρίσαμε την δεκαετία του 90.

Σήμερα η βραβευμένη με ΟΣΚΑΡ ηθοποιός μοιάζει περισσότερο με τον Δομάζο.

 

Η Πάολα τραγούδησε λίγες μόνο ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα ΤΕΜΠΗ και είπε ξεκινώντας το πρόγραμμα της ότι όλα τα έσοδα από την συγκεκριμένη βραδιά θα πηγαίνανε στο Νοσοκομείο της Λάρισας που περιέθαλψε όλους τους τραυματίες της τραγικού δυστυχήματος.

Ακόμα πάνε …

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης