• 17 Μαΐου 2024,

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την 14η ομάδα της Α` κατηγορίας – Γενική συνέλευση προγραμματίζει ο Κεραυνός Ελευθερών

 Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την 14η ομάδα της Α` κατηγορίας – Γενική συνέλευση προγραμματίζει ο Κεραυνός Ελευθερών

Άρης Ζυγού η Κεραυνός Ελευθερών στην Α` κατηγορία;

Μπαράζ η κλήρωση η κάτι άλλο ;  Οι δυο ομάδες που τερμάτισαν στις δυο δεύτερες θέσεις στους δυο ομίλους της Β` κατηγορίας θα περιμένουν να μάθουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν, μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Η αγωνία παρατείνεται αφού η ΕΠΣΚ θέλει και τη γνώμη της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ αφού για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στα πρωταθλήματα της. Κοιτάζει το όλο θέμα με μεγάλη προσοχή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος (τακτικό μέλος ) και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ρουμελιώτης(αναπληρωματικό μέλος)  θα μεταβούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα για την έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ (Τρίτη 16 Ιουνίου).

Εκεί θα απευθυνθούν στην νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για να πάρουν μια γνώμη για το ισχύει στην προκειμένη περίπτωση έχοντας βέβαια οδηγό τον ΚΑΠ.

Η απόφαση της ΕΠΣΚ  το πιθανότερο είναι να παρθεί την επόμενη εβδομάδα. Τετάρτη η Πέμπτη. Ο Άρης Ζυγού πραγματοποίησε πρόσφατα τη γενική του συνέλευση και πρόεδρος της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Ιωάννης Προυσαεύς.

Από την άλλη ο Κεραυνός Ελευθερών όρισε τη γενική του συνέλευση και καλεί τα μέλη του για την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του.  Η γενική συνέλευση του Κεραυνού θα είναι εκλογική και θα πραγματοποιηθεί με τους υποχρεωτικούς κανόνες της πολιτείας.

Διαβάστε επίσης