• 24 Απριλίου 2024,

Η ετήσια συναυλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης

 Η ετήσια συναυλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και ώρα 20:00 στο Αμφιθέατρο ‘’ Φρίξος Παπαχρηστίδης ‘’ στην Ελευθερούπολη θα δώσει την καθιερωμένη του ετήσια συναυλία με τραγούδια και χορούς από την Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία.

Σας καλούμε όλους να έρθετε στη συναυλία να τραγουδήσουμε , να χορέψουμε και να χαρούμε την άνοιξη συντροφιά. Συμμετέχουν: η παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου και χορευτές από τα εφηβικά και ενηλίκων χορευτικά τμήματα του Συλλόγου. Μουσικά τη συναυλία πλαισιώνει η εξαμελής ορχήστρα ‘’Συνηχούντες’’ αποτελούμενη από τους , αλφαβητικά, Παντελή Αβραμόπουλο ταμπουρά, Ζήση Δερβενδλή πολίτικο λαούτο, Στέλιο Δημούδη κρουστά, Γιάννη Μίγκο κλαρίνο, Χριστίνα Παπαχρηστοδούλου βιολί , Ελισάβετ  Τασιούδη κανονάκι και διευθυντή τον Ιωαννίδη Χρυσοβαλάντη .

Την συναυλία προλογίζει η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Γούναρη, και κάνει την αποφώνηση και τις ευχαριστίες στις επίσημες παρουσίες και δε όσους συνέπραξαν και βοήθησαν στην επιτυχία της συναυλίας ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλειος Παπαευαγγέλου.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται σ’ αυτούς που οργάνωσαν και μόχθησαν για την οργάνωση και πραγμάτωση της όλης εκδήλωσης την Γ.Γ. του Συλλόγου Φανή Πετρά  την δασκάλα χορού Κατερίνα Βασιλείου και τον χοράρχη Χρυσοβαλάντη Ιωαννίδη.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης