• 25 Απριλίου 2024,

Το 14ο Kids Open Kavalas πέρασε στην ιστορία (φωτογραφίες)

 Το 14ο Kids Open Kavalas πέρασε στην ιστορία (φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία και κάτω υπό την αιγίδα του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Μαΐου στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το 14ο Kids Open Kavalas.

Ήταν πραγματικά μια γιορτή την οποία χάρηκαν εκατοντάδες μικροί σε ηλικία αθλητές και οι γονείς τους οι οποίο επισκέφτηκαν την Καβάλα απ` όλη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όσους στήριξαν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, προκειμένου να υλοποιηθεί το 14o kids Open Kavalas.

Συγκεκριμένα: το Δήμο Καβάλας, το Δήμαρχο κ. Θ. Μουριάδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κ. Βακιρτζή. Την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Όλους τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, Γιατρούς, Εθελοντές, Σώμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιαίτερα του αθλητές του συλλόγου μας για το κοουτσάρισμα των μικρών αθλητών.

Μεγάλη προσπάθεια κατέλαβαν όλοι οι εθελοντές για την τήρηση του προγράμματος των αγώνων. Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία που ήταν παρόν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Επίσης τους γονείς των παιδιών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν άλλο χρώμα στους αγώνες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσομε όλους όσους παραβρέθηκαν μια μας τίμησαν με την παρουσία τους: Τη Βουλεύτρια κ. Τάνια Ελευθεριάδου, την εκπρόσωπο του Βουλευτή κ. Μακάριου Λαζαρίδη, κ. Κωνσταντίνα Μήττα, τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Χρήστο Γάκη, τον Εντεταλμένο Αλιευτικής Πολιτικής και εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ. Ανδρέα Καραγιώργη.

Τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας κ. Απόστολο Μουμτζάκη, την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Φωτεινή Κόγια, τον Ειδικό Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου κ. Κίμων Παπαδόπουλο, το Διοικητή Ασφάλειας Καβάλας κ. Αθανάσιο Κοψίδα, τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ευαγγελία Δρακονάκη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ, Νίκο Βογιατζίδη. Μας τίμησε ακόμη μια φορά η Ολυμπιονίκης Έλλη Μυστακίδου.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 15ο Kids Open Kavalas τον Μάιο του 2023.

Το ΔΣ του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Διαβάστε επίσης