Το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης συμμετέχει στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης

 Το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης συμμετέχει στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης και η Θεατρική του Ομάδασυμμετέχουν για πρώτη φορά στους ΠανελλήνιουςΜαθητικούςΑγώνεςΤέχνης, με τη θεατρική παράσταση «Το Σακάκι που Βελάζει», του ΣτανισλάβΣτρατίεβ (μετάφραση Βασίλη Σκουβακλή). Οι ΑγώνεςΤέχνης θα πραγματοποιηθούν από τις 28/2/2019 έως τις 2/3/2019 στα ΕκπαιδευτήριαΕ. Μαντουλίδη, στη Θεσσαλονίκη. Το σχολείο μας θα εκπροσωπήσει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καβάλας, αλλά και το Δήμο Παγγαίου, καθώς είναι το μοναδικό σχολείο της Π.Ε. Καβάλας που συμμετέχει στο διαγωνισμό. Επίσης είναι το μοναδικό ΕπαγγελματικόΛύκειοπανελληνίως που έχει δηλώσει συμμετοχή στους Αγώνες Τέχνης.

Η παράστασή μας, που παρουσιάστηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίουστο κοινό του Δήμου Παγγαίου, θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 28/2στις14:15και υπάρχει δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησής μέσω διαδικτύου(livestreaming) από την  ιστοσελίδα www.livemedia.gr.

Η συμμετοχή μας στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης, αποτελεί μία δράση η οποία εντάσσεται στο συνολικό ΣχέδιοΔράσης που έχει εγκριθεί για το σχολείο μας με τίτλο «Πολιτιστική Αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ελευθερούπολης».Το Σχέδιο Δράσης υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη και Διαχείριση των Σχεδίων Δράσης» του έργου “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ“, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΔήμοΠαγγαίου, ο οποίος στο πλαίσιο της συνεργασίας με το σχολείο μας για την υλοποίηση του ΣχεδίουΔράσης, συνεισέφερε το ποσό των 1000 €, για τη μετακίνηση και τη διαμονή των μαθητών μας στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης