Το 1ο Scouting Camp στο Ενωσιακό Γήπεδο από τον ΠΑΟΚ Καβάλας και τον Παναγιώτη Δομουτζόγλου  

 Το 1ο Scouting Camp στο Ενωσιακό Γήπεδο από τον ΠΑΟΚ Καβάλας και τον Παναγιώτη Δομουτζόγλου  

Το 1ο Scouting Camp νεαρών ποδοσφαιριστών  διοργανώνεται  το τριήμερο 15-16-17/10 από τον ΠΑΟΚ Καβάλας στο Ενωσιακό γήπεδο της Καβάλας.

Το camp θα αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2001 έως  το 2007. Στόχος του είναι η ανίχνευση  και η ανάδειξη  των ποδοσφαιρικών ταλέντων στις αναπτυξιακές ηλικίες.  Οι 3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για μια εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Το πρόγραμμα του  εκτός από τα φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνει και ομιλίες από ειδικούς στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το παρών επίσης θα δώσουν τρεις σκάουτερ από Ιταλικές ομάδες που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα  ο διευθυντής scouting της Cagliari, Riccardo Guffanti, o διευθυντής τμημάτων υποδομής της Sassuolo, Francesco Palmieri και ο διευθυντής τμημάτων υποδομής της Torino, Massimo Storgato.  Οι τρεις τους θα αξιολογήσουν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν.

Η τιμή συμμετοχής  είναι 60 ευρώ.

Ήδη  έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί αθλητές από  την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6942234386 (Ιωακείμ Καραμπιμπέρης – Προπονητής ΠΑΟΚ Καβάλας- συντονιστής).  Ο γνωστός μάνατζερ Παναγιώτης Δομουτζόγλου που δραστηριοποιείται στην Ιταλία εδώ και πολλά χρόνια και ο ΠΑΟΚ Καβάλας είναι οι διοργανωτές.

 

Διαβάστε επίσης