• 26 Απριλίου 2024,

Το 20ευρώ πλέον στο Super Market έχει γίνει 10 ευρώ και συνεχίζουμε …

 Το 20ευρώ πλέον στο Super Market έχει γίνει 10 ευρώ και συνεχίζουμε …

Μέχρι και δενδροφύτευση έγινε στο σημείο της ταφής του τέως.

Μιλάμε ότι ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε αστραπιαία και έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό πάνω που είχαμε αρχίσει να ξεχνάμε ότι υπάρχει.

Μιλάμε ότι οι άνθρωποι πραγματικά άλλαξαν τον χάρτη με τις παρεμβάσεις που κάνανε και κυρίως την εικόνα που είχε ο λόφος με τους τάφους των προγόνων τους.

To γράψαμε προχθές και το ξαναγράφουμε και σήμερα  ότι αν ο κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε με τα ίδια αντανακλαστικά και σε άλλες περιπτώσεις σήμερα η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική.

 

Και πώς να μην ξεσπάσει σάλος, που διαβάζουμε σε διάφορα site, για το ενδεχόμενο να υπάρχει σχέση ανάμεσα στο ενημερωμένο εμβόλιο της Pfizer με εγκεφαλικά επεισόδια σε ενήλικες άνω των 65 ετών.

Με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί τα δύο χρόνια της Υγειονομικής κρίσης και κυρίως με όλα που έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τα εμβόλια κατά της Covid -19 πώς να μην αναστατώνεται ο κόσμος σε πρώτη φάση και να αγανακτεί σε δεύτερη.

Διότι αυτά τα σενάρια όπως καταλαβαίνετε δικαιώνουν τους συνωμοσιολόγους που λέγανε αυτά και άλλα πολλά για τα συγκεκριμένα εμβόλια που δεν είχανε το κατάλληλο χρόνο για να βγούνε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τις παρενέργειες που προκαλούν, αν προκαλούν.

 

Μέχρι το 2025 το Τατόι και τα ανάκτορα του θα είναι ένα επισκέψιμο μουσείο για όλο τον κόσμο.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων αυτές τις ημέρες η Υπουργός Πολιτισμού αφού ο θάνατος του Κωνσταντίνου έφερε στην επικαιρότητα και την τύχη αυτής της περιουσίας που έχει περάσει πριν από μερικά χρόνια στην ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου και ρημάζει όπως πολλά άλλα στην Ελλάδα.

Εύχομαι αυτή την δήλωση της Υπουργού να μην την έχει ξεχάσει η κυβέρνηση της μέχρι  τα 40 του τέως.

 

H Κυριακή που μας πέρασε και ήταν η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων με ανοιχτή την αγορά ο καιρός ήταν σύμμαχος όλων αυτών που βρήκανε την ευκαιρία να κατέβουν για συμφέρουσες αγορές.

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα είναι προτιμότερο να κατεβαίνεις και να ψωνίζεις ρούχα και παπούτσια παρά να μπαίνεις σε Super Market όπου οι ανατιμήσεις σε καθημερινά προϊόντα δεν έχουν τελειωμό.

Πλέον  στο Super Market το 20ευρώ έχει γίνει 10ευρώ και συνεχίζουμε …

 

Ένας αεροχείμαρος είναι η αιτία εκτεταμένων χιονοπτώσεων σε Ευρώπη και Αφρική μέχρι και τις 20/1.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ούτε αυτό το σύστημα φαίνεται να μας επηρεάζει και η άφιξη του χειμώνα στην χώρα μας φαίνεται ότι αναβάλλεται και πάλι.

Προσοχή , αναβάλλεται , δεν ματαιώνεται !

 

Το περασμένο Σάββατο το «σπίτι με το ΜΕΓΚΑ» μπήκε σε mute.

Μετά την ευχάριστη έκπληξη με τον Γιάννη Πάριο ανήμερα της ονομαστικής του εορτής το «σπίτι με το ΜΕΓΚΑ» προχθές Σάββατο πήγε διακοπές.

 

Αυτά τα λίγα  και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης