Το αφήγημα των αυτοδιοίκητων της ΝΔ κατέρρευσε όπως η γέφυρα της Καβάλας

 Το αφήγημα των αυτοδιοίκητων της ΝΔ κατέρρευσε όπως η γέφυρα της Καβάλας

Υπόλογη σε όλα τα επίπεδα είναι η ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις γαλάζιων αυτοδιοικητικών στελεχών σχετικά με την «πεσμένη» γέφυρα μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο Καβάλας.

Παρά την προσπάθεια των «μαρτυριάρηδων» στελεχών της ΝΔ και την αλαζονεία που συνεχίζουν να επιδεικνύουν, η συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, με πρωτοβουλία του κεντρικού Γραφείο Τύπου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απέδειξε, με στοιχεία, ότι η ΝΔ άφησε την γέφυρα  «πεσμένη» για μικροκομματικούς σκοπούς.

Ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε σε περιπτώσεις αντίστοιχων έργων υποδομής που κατέρρευσαν και τα οποία αποκαταστάθηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε χρόνο dt.

Δυστυχώς για την πόλη και τους κατοίκους της ο κύριος Μέτιος, η κυρία Τσανάκα και η τοπική ΝΟΔΕ αρνήθηκαν τη βοήθεια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «για να μην μπει το έργο αποκατάστασης στο προεκλογικό πρόγραμμα του»!

Εν ολίγοις, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι αν δεν είχαν μπλοκάρει την εξέλιξη του έργου οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί, η Καβάλα θα μπορούσε σε λίγους μήνες να έχει και πάλι γέφυρα.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης υπενθύμισε τη σειρά των γεγονότων μετά την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας και την άμεση ανταπόκριση της τότε Κυβέρνησης, αλλά και την τελική απροθυμία των τοπικών γαλάζιων αυτοδιοικητικών, με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα η γέφυρα να παραμένει ένα-κακώς εννοούμενο- αξιοθέατο.

Ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών επεσήμανε τη συνολική εικόνα που επιδεικνύει η Κυβέρνηση της ΝΔ στα έργα υποδομής και την γενικευμένη μικροκομματική τακτική που ακολουθεί σε όλους τους τομείς.

Με τη σειρά της, η Τάνια Ελευθεριάδου τόνισε ότι πέραν των πολιτικών ευθυνών, που είναι πλέον δεδομένες μετά την παραδοχή τους, προκύπτουν ποινικού, αστικού και διοικητικού περιεχομένου ευθύνες, καθώς υπάρχει, ακόμα και σήμερα, επικείμενος κίνδυνος λόγω της πιθανής επιδείνωσης της κατάστασης της γέφυρας.

Η ΝΔ έχει υποχρέωση να απολογηθεί στον καβαλιώτικο λαό. Και θα απολογηθεί, ξανά, όταν στην Κυβέρνηση θα έρθει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι εκείνος που θα ανακατασκευάσει την γέφυρα.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης