• 12 Μαΐου 2024,

Το «Άκυρο αύριο» στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 Το «Άκυρο αύριο» στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 

Παρουσιάζεται μεθαύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στο «Αντιγόνη Βαλάκου» το μυθιστόρημα του συμπολίτη μας συγγραφέα Κοσμά Χαρπαντίδη «Το άκυρο αύριο».

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016, έλαβε εξαιρετικές κριτικές, παρουσιάστηκε στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις και ήρθε η σειρά του να παρουσιαστεί και στην πόλη του συγγραφέα του.

Η εκδήλωση, που έχει ενταχθεί στο χειμερινό πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, περιλαμβάνει ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου που επέλεξε ο Κοσμάς Χαρπαντίδης από τους ηθοποιούς Ελένη Μαβίδου, Κατερίνα Συμεωνίδου και Παύλο Σταυρόπουλο. Επίσης θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Πόπη Πασχαλίδου.

Τέσσερα τραγούδια που επίσης διάλεξε ο συγγραφέας θα ερμηνεύσει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης ενώ στο πιάνο θα παίξει ο Θόδωρος Κατάκαλος.

 

Το «Άκυρο αύριο» είναι ένα σκληρό, ρεαλιστικό κείμενο που ισορροπεί δεξιοτεχνικά στα όρια της ιστορίας και της μυθοπλασίας, αφήνοντας μια πικρή γεύση για το μέλλον της Ελλάδας. Σε δεκατρείς μήνες από την κυκλοφορία του έχει αρχίσει να επαληθεύεται με έναν δραματικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης