• 15 Μαΐου 2024,

Το ΄χασες το βυζί κυρ Γιάννη !

 Το ΄χασες το βυζί κυρ Γιάννη !

Το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής για τον Δήμο της Καβάλας ήταν και μία  απάντηση στην γνωστή  εδώ και 4 χρόνια παρέα των ερτζιανών που συστηματικά συκοφαντούσε  , λοιδορούσε, εξύβριζε  τον  Θόδωρο Μουριάδη και όσους τον υποστήριζαν  προκειμένου να  πλήξουν το κύρος τους και να σπιλώσουν  τους χαρακτήρες τους.

Ψέματα , υπερβολές και εφευρέσεις  σκανδάλων που όπως αποδείχθηκε υπήρχαν μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους !

Προσπαθούσαν καθημερινά να αλλάξουν την πραγματικότητα και να αλλοιώσουν την αλήθεια.

Και όχι για την ψυχή της μάνας τους.

Δημοσιογράφοι  και παρατρεχάμενοι με εντεταλμένη υπηρεσία και κομμένο μηνιαίο μισθό.

Την απάντηση τους την έδωσαν οι Καβαλιώτες ψηφοφόροι.

Επιτέλους ήρθε η μέρα για να ξεβρομίσουμε από την μπόχα τους.

Ας παραμείνουν στον βόθρο τους να πλατσουρίζουν με τα σκ@τ@ τους !!!

Το μήνυμα που τους στέλνουμε από αυτή  εδώ την στήλη είναι στην γλώσσα που χρησιμοποιούσαν καθημερινά εδώ και τέσσερα χρόνια για να το καταλάβουν καλύτερα.

Και βέβαια ο τρόπος με τον οποίο αντιπολιτεύεσαι και τα μέσα που χρησιμοποιείς δείχνει  την ποιότητα της παράταξης σου και κυρίως φανερώνει και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικούσες αν κέρδιζες τον Δήμο και αυτό είναι και το πιο ανησυχητικό.

Και επειδή κυρ Γιάννη το βυζί το έχασες κοίταξε να συνεχίσει η θάλασσα να βγάζει ΛΑΥΡΑΚΙΑ γιατί θα μείνεις στον άσσο !!!

Οι γνωστοί βέβαια κόλακες και γλίτσες  που αποτελούν αυτό τον μηχανισμό  χυδαίας συκοφάντησης και όλα αυτά τα χρόνια βγάζανε μεροκάματο θα σπεύσουν να τονώσουν το ηθικό του ηττημένου και θα τον παροτρύνουν να συνεχίσει τον αγώνα για άλλα 5 χρόνια  για να μην χαθούν τα μπαξίσια !!!

Άλλωστε σε 5 χρόνια από τώρα  θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι από ΠΟΤΕ !!!

Υ.Γ.:  Όποια παράταξη υποστήριξε ο «Ράδιο μπόχας»  σε Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές ΕΧΑΣΕ και όποιο  υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο έβριζε συστηματικά ΣΑΡΩΣΕ σε σταυρούς.

Αν αυτό σας λέει κάτι .

ΑΝΤΕ ΓΙΑ !!!!

 

Μεγάλη έκπληξη και η ανατροπή στον Δήμο της Αθήνας όπου ο Μπακογιάννης συνετρίβη την δεύτερη Κυριακή από τον αντίπαλο του και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα.

Αυτή η ανατροπή στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ήταν και ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση του Μητσοτάκη που μετά την πρόσφατη νίκη στις βουλευτικές εκλογές έβγαλε ένα αλαζονικό πρόσωπο αφού φτάσανε στο σημείο να μας μιλάνε για το φαινόμενο Μητσοτάκη που δεν χάνει ποτέ !

 

Μεγάλη ένταση σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ αφού οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό σε άμυνα να πρέπει να δικαιολογήσουν ήττες σε Δήμους και Περιφέρειες Στρατηγικής σημασίας.

Αλλιώς τα περιμένανε τα πράγματα και αλλιώς τους ήρθανε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης