• 18 Μαΐου 2024,

Το Cosmo Home «άνοιξε» τις εκδηλώσεις του Cosmopolis Festival με τον καλύτερο τρόπο (φωτογραφίες)

 Το Cosmo Home «άνοιξε» τις εκδηλώσεις του Cosmopolis Festival με τον καλύτερο τρόπο (φωτογραφίες)

Το Cosmopolis Festival ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο χθες 08 Ιουλίου την πρώτη του ενότητα Cosmo Home με τέσσερις συναυλίες γεμάτες από κόσμο.

Η πρώτη στην όμορφη γειτονιά του Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια με άλλες τρεις στην γραφική χερσόνησο της Παναγίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι Dreamers στον Άγιο Νικόλαο, παρουσίασαν μπροστά στο φανατικό τους κοινό την νέα τους δισκογραφική δουλειά με μεγάλη επιτυχία.

Η Λίτσα Ασωνίτου με τον καταπληκτικό Γιώργο Σεμερτζίδη ταξίδεψαν το κοινό στα τραγούδια του κινηματογράφου στον Φάρο της Παναγίας, ενώ λίγο πιο δίπλα στο θεατράκι του Μεχμέτ Αλή, ο Κώστας Λιούμπας με την υπέροχη παρέα του παρέσυρε το κοινό στις όμορφες μελωδίες από την δισκογραφική του δουλειά αλλά και σε παλιά, όμορφα λαϊκά τραγούδια.

Τέλος στο υπέροχο και γραφικό “Κυπαρίσι” οι Street project Band ταρακούνησαν στην κυριολεξία τους τυχερούς θεατές – ακροατές  με την ζωντάνια και τον αυθορμητισμό τους. Ακριβώς πριν, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση “Γεωγραφία των συναισθημάτων” που επιμελείται ο φορέας “Postcards from home” σε συνεργασία με τον φωτογραφικό όμιλο Καβάλας, τον σύλλογο Παναγίας “Το Κάστρο” και τον σύλλογο Μικρασιατών Καβάλας.

Το Cosmopolis, ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του για την επόμενη Πέμπτη, 15Ιουλίου 2021, με ακόμη τέσσερις συναυλίες στα πλαίσια της ενότητας Cosmo Home. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του www.cosmopolisfestival.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του φεστιβάλ εφαρμόζει με μεγάλη υπευθυνότητα και ακρίβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με βάση τις ισχύουσες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης