• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο ευχαριστεί

 Το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο ευχαριστεί

Το αίτημα του Συλλόγου Φίλων του Ν.Μ.Κ που εστάλη προς το Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και αφορούσε ναυτικά είδη παντός διαθέσιμου τύπου από τα ανενεργά αποθέματα του Πολεμικού Ναυτικού κατέφθασαν την 9η Ιανουαρίου με δύο νταλίκες του Π.Ν. που περιείχαν δύο τορπιλοσωλήνες, μία τορπίλη, ( Πλοίων Επιφανείας ) μία άγκυρα βάρους 5 τόνων τύπου Hall με κινητούς βραχίονες, ένα Σταθερό Φανό σημάτων Μόρς – Οπτικό ( ALDIS LAMP ), ένα αντίστοιχο φορητό, ένα χειριστήριο Μορς και ένα Θερμόμετρο κυρίας μηχανής
( θεμοκρασίας κυλίνδρων ) .
Όλα αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα πέραν του ότι θα να εμπλουτίσουν σημαντικά το Μουσείο μας, θα ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ειδικά στο θεματικό τμήμα του Πολεμικού μας Ναυτικού με την μεγάλη Ιστορία του .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσου θερμά τον Υπουργό Άμυνας και συντοπίτη μας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο ,και το Πολεμικό μας Ναυτικό για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας , τους δύο οδηγούς που φόρτωσαν, μετέφεραν από την Αθήνα και παρέδωσαν το προαναφερθέν υλικό ,καθώς και την Τροχαία Καβάλας που με τη συνδρομή της ρυθμίστηκε και διευκολύνθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων αφού για την εκφόρτωση κλήθηκε μεγάλο γερανοφόρο όχημα από τον Δήμο Καβάλας ντόπιου επιχειρηματία που καταλάμβανε σημαντικό χώρο στο οδόστρωμα.

Διαβάστε επίσης