• 20 Απριλίου 2024,

Το Επιμελητήριο αναζητά εθελοντές για την έκθεση του!

 Το Επιμελητήριο αναζητά εθελοντές για την έκθεση του!

Οι προετοιμασίες για την έκθεση KavalaExpo 2018 κορυφώνονται. Σε κάθε επίπεδο. Ο διοργανωτής φορέας, το Επιμελητήριο Καβάλας, απευθύνεται πρώτη φορά στους πολίτες. Αναζητά εθελοντές για τη διοργάνωση του. Σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καβάλας αναφέρει: «Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Καβάλας αποφασίζει να δώσει βήμα και να κάνει ένα κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει στην έκθεση Kavala Expo 2018, ένα θεσμό ο οποίος έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μια έκθεση η οποία φέτος αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο με πολλές παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους».

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει σχετική αίτηση, η οποία θα είναι στον «αέρα» μέχρι την Κυριακή. Στοιχεία που ζητά να μάθει το Επιμελητήριο είναι μεταξύ άλλων η γνώση υπολογιστών, ξένης γλώσσας, βιογραφικό και τους λόγους για τους οποίους ο εθελοντής θέλει να στηρίξει την έκθεση.

* Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Επικοινωνία και Διαχείριση Συγκρούσεων στον Εργασιακό Χώρο» με εισηγήτρια την κα. Χατζηδημητρίου Κατερίνα, Οικονομολόγο, MSc ΑΠΘ, εκπαιδεύτρια ενηλίκων Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, Ομονοίας 50, δεύτερος όροφος, Καβάλα.

 

 

Διαβάστε επίσης