• 19 Απριλίου 2024,

Το φιλικό του Νέστου με την Ξάνθη και αγώνες Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

 Το φιλικό του Νέστου με την Ξάνθη και αγώνες Κυπέλλου της ΕΠΣΚ

Πολύ καλός ο Νέστος στο 1-1 με την Ξάνθη

Πηγή: soccerpractor

Τον επιθετικό, Μαξούμ Σαλή Ογλού, με καταγωγή από το Δροσερό Ξάνθης (όπου αγωνίστηκε στον τοπικό Φίλιππο) και θητεία εσχάτως στον Φρίξο Πλατανοτόπου (ΕΠΣ Καβάλας) αξιολόγησε ο Θεόφιλος Χατζηστάθης για τον Νέστο, στο φιλικό 1-1 με την Ξάνθη στη Χρυσούπολη.

Ο Σαλή Ογλού αναμένεται να αποκτηθεί άμεσα από τους Καβαλιώτες, αν δεν υπάρξει απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Ο Νέστος ικανοποίησε στην ισοπαλία ψυχολογίας με τους Θρακιώτες, που θα αγωνιστούν δυο κατηγορίες ψηλότερα. Ο ΑΟΞ προηγήθηκε με τον Οκάν Σουλεϊμάν στο 23΄, ενώ ο Τζαμπέγια ισοφάρισε στο τελικό 1-1 για τους γηπεδούχους στο 57΄. Από την ομάδα της Χρυσούπολης έλειψαν οι Μπλιος, Ράμο και ο νεοαποκτηθείς Κυριακίδης, ενώ τραυματίας από το τεστ αποχώρησε ο Μπουτζούρογλου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Σπ. Κλοκίδης, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Μπουτζούρογλου, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης, Μενίκου, Σαμαράς, Σαλή Ογλού, Τζαμπέγια. Έπαιξαν και οι Δόντσος, Λαζαρίδης, Καλτσάς, Αγοραστός, Τζεράκης, Γ. Κλοκίδης.

ΞΑΝΘΗ: Βέλιτς, Στάθης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Τεσίγια, Μπριλάντε, Σιατραβάνης, Σουλεϊμάν, Αλή, Φάκης. Έπαιξαν και οι: Μπέντο, Ρουσσάκης, Θυμιάνης, Ντίνας, Κέβιν, Βαλμάς, Έλλιοτ, Βασίλεφ, Χαλήλ Ιμπράμ.

 

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Οι αγώνες του Σαββάτου

Την εξέλιξη ντέρμπι είχαν όλοι οι αγώνες Κυπέλλου το Σάββατο μεταξύ των ομάδων της Α` κατηγορίας.

Μάλιστα το ματς στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα κρίθηκε στα πέναλτι. Ο Ορφέας στο 90` πήρε την πρόκριση με τον Παγγαιϊκό.  Ο Βρέτο ήταν ο πρωταγωνιστικής στη Φωλιά, στη νίκη του Αστέρα με τον Αρη Πρίνου. Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η ομάδα του Κεραυνού Ελευθερών απέναντι στην Αναγέννηση Λιμεναρίων(αποκτήθηκε ο Λεγάτος που έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Κεραυνό Πέρνης, Νέστο, Απόλλωνα Χρυσοχωρίου).

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Κεραυνός Ελευθερών- Αναγέννηση Λιμεναρίων 1-2(Θεοδοσιάδης- Λεγάτος, Δούμπλατζης με πέναλτι)

Ορφέας Ελ- Παγγαιϊκός 1-0( Αθανασάκης)

Αστέρας Φωλιάς- Αρης Πρίνου 4-3( 3 Βρέτο, Αραδούλης- Μπούικο, Ασήμογλου, Μανολάρι.  Χαμένο πέναλτι για τον Αρη με Μπούικο).

Δόξα Αμυγδαλεώνα- Βρασίδας Ν. Π 0-0 κανονική διάρκεια, 1-1 παράταση, 3-4 πέναλτι

Παπάζογλου και Αποστολίδης οι σκόρερ στην παράταση.

Το παιχνίδι του Βύρωνα στον Ποτό με την Δόξα Θεολόγου αναβλήθηκε.

Φίλιππος Χρυσοκάστρου- ΑΕΚ Καβάλας 0-3(Χρυσικός, Δάδαρος, Νινίκας)

Ασπίδα Πολυστύλου- ΑΕ Πιερέων 1-0(Αρακελιάν)

 

Διαβάστε επίσης