Το καλοκαίρι των χωρισμών …

 Το καλοκαίρι των χωρισμών …

Πάντως αυτό το καλοκαίρι εκτός όλων των άλλων ήταν και το καλοκαίρι των χωρισμών με αρκετά διάσημα  και επώνυμα ζευγάρια να αποφασίσουν να συνεχίσουν να πορεύονται σε ξεχωριστούς δρόμους.

Αυτό το «ξεχωριστοί δρόμοι» παίζει σχεδόν  σε κάθε τέτοιου είδους ανακοίνωση όπως και η  ανάγκη για τον «σεβασμό της απόφασης αυτής» όταν μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει παιδιά.

Το χορό των διαζυγίων άνοιξε ο Γιώργος Πατούλης με την Μαρίνα ,ακολούθησε ο χωρισμός της Βανδή από τον Ντέμη και πρόσφατα είχαμε ανακοίνωση χωρισμού του Κρατερού Κατσούλη με την Καραβάτου με την οποία μάλιστα ήταν και τηλεοπτικό ζευγάρι για αρκετά χρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε η απόφαση του χωρισμού είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία και γίνεται με μία απλή και λιτή ανακοίνωση από τον δικηγόρο του ζευγαριού.

Πάρε λοιπόν τον δρόμο σου να πάρω τον δικό μου που λέει και το γνωστό άσμα.

Μετά βέβαια από την ανακοίνωση αυτή που κάνει γνωστό τον χωρισμό  στο πανελλήνιο έρχονται οι πρώτες των πρωταγωνιστών αυτού του χωρισμού ως single πλέον.

Μιλάμε για ένα ολόκληρο πρωτόκολλο που τα επώνυμα ζευγάρια πρέπει να ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

 

Ας ελπίσουμε ότι η φωτιά στα Βίλια που απείλησε κατοικημένες περιοχές θα είναι και η τελευταία σοβαρή περιπέτεια πυρκαγιάς που απασχόλησε την χώρα μας.

Είναι αλήθεια ότι φέτος χάσαμε την μπάλα και κάηκαν πάρα πολλές χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους.

Κρίμα …

 

Ήταν μεγάλο λάθος η δήλωση του Τσιτσιπά για τον μη εμβολιασμό του σε μία εποχή που ο Έλληνας τενίστας είναι το ίνδαλμα χιλιάδων νέων στην χώρα μας.

Απρόβλεπτος και … ανεμβολίαστος  κάνει κακό όταν δηλώνει ότι θα εμβολιαστεί μόνο όταν αυτό  γίνει υποχρεωτικό.

Το μόνο που δεν μας είπε είναι ότι ο κορονοιός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απλό συνάχι που όμως έχει στείλει  στο τάφο χιλιάδες συμπατριώτες τους.

Κρίμα γιατί αυτοί οι άνθρωποι που είναι πρότυπα στον αθλητισμό θα πρέπει να είναι και στην ζωή τους με τις επιλογές που κάνουν.

 

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι θα πρέπει να έχει κατατεθεί ο φάκελος με την εγγυητική επιταγή προκειμένου ο ΑΟΚ να διεκδικήσει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτό σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα γίνει από την πλευρά του Ιρανοκαναδού αλλά δεν είναι το ίδιο σίγουρο ότι η αρμόδια επιτροπή που θα ελέγξει τον φάκελο θα ανάψει και το πράσινο φως για την συμμετοχή της ομάδας μας σε μία κατηγορία που κέρδισε αγωνιστικά και με το σπαθί της.

Επενδυτές όπως αυτόν που έχει σήμερα ο ΑΟΚ θα πρέπει η πολιτεία να τους προστατεύει και όχι να τους απογοητεύει.

Ο άνθρωπος αυτός ήρθε για να επενδύσει στο ποδόσφαιρο της χώρας μας και θα πρέπει να του δώσουμε μία ευκαιρία να το κάνει.

Στην παρούσα φάση μία Γ’ Εθνική «θα πέσει πολύ βαριά» σε μία ομάδα που πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να χτιστεί από την αρχή.

 

Με ζιβάγκο , μπουφάν και ελπίζουμε χωρίς μάσκες να γιορτάσουμε φέτος την «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» της αγοράς μας αφήνοντας πίσω μας οριστικά αυτή την άσχημη περιπέτεια της πανδημίας ακόμα και αν πρέπει να κάνουμε μερικούς μήνες υπομονή.

Κάλιο αργά και …σωστά !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης