• 26 Απριλίου 2024,

Το μήνυμα της Μαρίας: «Συμμετέχουμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ψηφίζουμε Μάρκο Δέμπα»

 Το μήνυμα της Μαρίας: «Συμμετέχουμε στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ψηφίζουμε Μάρκο Δέμπα»

Η Μαρία Καραμπουρνιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Σαχινίδη και μητέρα δύο αγοριών, του Θοδωρή και του Ανδρέα. Από πολύ μικρή ηλικία μπήκε ενεργά στην οικογενειακή επιχείρηση Εμπορίας και Εξαγωγής Ιχθυηρών του Ομίλου Καραμπουρνιώτη. Πέρασε σχεδόν από όλα τα πόστα της επιχείρησης, γνωρίζοντας βήμα-βήμα τις διαδικασίες για το εμπόριο και την εξαγωγή ψαριών. Από την παραγωγική διαδικασία μέχρι τις πολύπλοκες απαιτήσεις των εξαγωγών, η Μαρία Καραμπουρνιώτη κατάφερε να βάλει τη δική της προσωπική σφραγίδα στον Όμιλο και να συνεχίσει επάξια την οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της Villa Romantica, της ξενοδοχειακής επιχείρησης στο Παληό Καβάλας.

Ανήσυχη και δημιουργική εκτός από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες η Μαρία Καραμπουρνιώτη έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλούς συλλόγους και σε δράσεις της περιοχής μας. Ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου, ενώ έχει προσφέρει ως μέλος στη Διοίκηση του φιλανθρωπικού σωματείου «Μέριμνα του Παιδιού». Είναι μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας.

Η Μαρία Καραμπουρνιώτη διακρίνεται από έναν σπάνιο συνδυασμό ευαισθησίας και δυναμικότητας. Στοργική μητέρα και σύζυγος, απαιτητική επιχειρηματίας, η Μαρία μπορεί να επιτύχει με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα όσους στόχους βάζει… και βάζει πολλούς!

Εν όψει των εκλογών στον φορέα στέλνει το ακόλουθο μήνυμα στα μέλη: «Συνάδελφοι, Σε ένα εξαιρετικά πιεστικό περιβάλλον η κεντρική διοίκηση, για να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα, τα μεταθέτει στην αγορά αντί να τα επιλύει. Η συσπείρωση των επαγγελματιών,  καθώς και η ενίσχυση του επιμελητηριακού θεσμού αποτελεί τη μόνη διέξοδο για τους ανθρώπους της αγοράς. Στη δίνη που έχει περιπέσει η χώρα, η οικονομία και η επιχειρηματικότητα, ο επιμελητηριακός θεσμός οφείλει να παίξει ένα καταλυτικό ρόλο, διαπραγματευόμενος τα συμφέροντα όλων των μικρομεσαίων επαγγελματιών και επιχειρηματιών προς όλες τις κατευθύνσεις. Γνωρίζετε ότι σήμερα η υποστήριξη, η πληροφόρηση, η μάθηση και η χρηματοδότηση είναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Οφείλουμε επομένως όλοι να πλαισιώσουμε αυτήν την προσπάθεια με στόχο  να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, στην προώθηση των αιτημάτων των επιχειρηματιών, ενισχύοντας και την καθημερινή επιχειρηματική πρακτική, αλλά και το επιχειρείν. Σε αυτές τις συνθήκες κανείς δεν πρέπει να μένει αδρανής και όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση προς το καλύτερο. Οφείλουμε να το κάνουμε.

Έτσι λοιπόν, σας καλώ να συμμετάσχουμε μαζικά, δηλώνοντας παρών στις εκλογές αυτές, δίνοντας την ψήφο μας, στον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ », με υποψήφιο πρόεδρο  τον Μάρκο Δέμπα. Να δώσουμε στο συνδυασμό την απαραίτητη πλειοψηφία για να διοικήσει και να φέρει σε πέρας το πρόγραμμά του, ως ο μοναδικός αξιόπιστος συνδυασμός με όραμα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους επαγγελματίες».

Μαρία Καραμπουρνιώτη- Υποψήφια του εμπορικού τμήματος με το συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» και επικεφαλής τον Μάρκο Δέμπα.

Διαβάστε επίσης