• 24 Απριλίου 2024,

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ευχαριστεί και παρουσιάζει δράσεις Erasmus στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ευχαριστεί και παρουσιάζει δράσεις Erasmus στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Φωτογραφία αρχείου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Καβάλας θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, καθώς και στους εθελοντές του φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία» για την έμπρακτη και ανιδιοτελή στήριξή τους στη διεξαγωγή  των φετινών εκδηλώσεων.

Το Σχολείο μας αισθάνεται ότι, με τη δική τους σημαντική υποστήριξη, πέτυχε στην προσπάθειά του για την υλοποίηση  του φετινού φεστιβάλ, που έδωσε την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες Μουσικών Σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν σε ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνέπεια, το χαμόγελο και την ακούραστη παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι οποίες δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους. Ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να τους έχουμε δίπλα μας ως αρωγούς και στις μελλοντικές δράσεις του Σχολείου μας.


Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus με τίτλο: “Theatre-A common language to express ourselves”.

Στο πλαίσιό του, αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην Καβάλα μαθητές από Ρουμανία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο, οι οποίοι θα συμπράξουν με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας επί σκηνής σε μία θεατρική παράσταση με τίτλο: «Elements – 5 countries, 4 elements, one original music play». Η πρωτότυπη αυτή σύμπραξη θα παρουσιαστεί στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» την Παρασκευή 12.05.2023 στις 20:00.

Επιπλέον το Σάββατο 13.05.2023 στις 21.00, επίσης στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», το «Σύνολο Έκφρασης και Δημιουργίας» του Μουσικού σχολείου Καβάλας θα παρουσιάσει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική σύνθεση για τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με τίτλο«ΠΑΡΑ…ΜΥΘΟΙ». Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2510247190.

(ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης