Το μυαλό της ΝΟΔΕ στο Μητσοτάκη και όχι στον εξωδικαστικό μηχανισμό

 Το μυαλό της ΝΟΔΕ στο Μητσοτάκη και όχι στον εξωδικαστικό μηχανισμό

Με ομιλητή τον οικονομολόγο Ιωάννη Ρούκα, εκπρόσωπο της γραμματείας παραγωγικού τομέα της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα «Ν. Μάρτης», εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καβάλας, με θέμα τα «κόκκινα δάνεια» και ο εξωδικαστικός μηχανισμός. Η προσέλευση ήταν περιορισμένη αν και η εκδήλωση απευθύνονταν και σε κομματικά στελέχη και σε εκπροσώπους της αγοράς, επιχειρηματίες, εμπόρους. Εκπροσωπήθηκε το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός σύλλογος, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, ήταν επίσης οι πρώην βουλευτές Πασχαλίδης και  Κλειτσιώτης, ο Λαζ. Τσαταλμπασίδης, ο Θ. Μαρκόπουλος, ο Σωτ. Παπαδόπουλος, ο Τ. Μεταξάς, εκπρόσωποι της νομαρχιακής από την Ξάνθη, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας Μπ. Δράκος.

Εισαγωγή στην εκδήλωση έκανε η Μ. Φιλιππίδου. Ο ομιλητής εξήγησε ότι η διαδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού είναι αρκετή, το πάνω χέρι συνεχίζουν και έχουν οι τράπεζες, ενώ ο κ. Δράκος διάβασε χαιρετισμό του γραμματέα του κόμματος, κ. Αυγενάκη.

Η ΝΟΔΕ Καβάλας έχει το μυαλό της στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Καβάλα, τη Δράμα και τη Θάσο, την ερχόμενη εβδομάδα. Για τον καλύτερο συντονισμό και την υλοποίηση του προγράμματος Μητσοτάκη που θ΄ ανακοινωθεί τη Δευτέρα, συνεδριάζει την Τρίτη η νομαρχιακή επιτροπή. Όλα δείχνουν ότι ο Κ. Μητσοτάκης θα είναι στην Καβάλα την Τετάρτη, θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της πόλης και την Πέμπτη θα ξεκινήσει από την Καβάλα με κύριο μέρος της περιοδείας του, την πόλη της Δράμας. Θα έχει πάντως την ευκαιρία να επισκεφθεί την Χρυσούπολη, τη Θάσο, ενδεχομένως και περιοχές της Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης