Dark Mode Light Mode

Το Νοσοκομείο ψάχνει ιδιώτη να του νοικιάσει το κυλικείο του! Τιμή εκκίνησης 13.500 ευρώ ανά μήνα

Σε τροχιά διενέργειας δημόσιου ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού εισέρχεται η εκμίσθωση του κυλικείου του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε προχθές το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος.

Σύμφωνα με τους όρους της απόφασης, η διάρκεια της αρχικής σύμβασης ορίζεται στα πέντε έτη. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράτασης για επιπλέον πέντε χρόνια, κατόπιν σχετικής έγκρισης από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.

Η τιμή εκκίνησης για τη διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού έχει οριστεί στο ποσό των 13.500 ευρώ. Η διαδικασία αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον επαγγελματιών του κλάδου, καθώς το κυλικείο εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό εργαζομένων, ασθενών και επισκεπτών.

Προηγούμενο άρθρο

Αναβλήθηκε η δίκη γονέων που τα παιδιά τους πετούσαν αντικείμενα σε αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό

Επόμενο άρθρο

Πρόσκληση Λυκείου Ελληνίδων: Δευτέρα στο Ακόντισμα