Το Ωδείο «Νεάπολις» συνάντησε τους «Ονειροκουβαλητές»!

 Το Ωδείο «Νεάπολις» συνάντησε τους «Ονειροκουβαλητές»!

Το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρωτότυπη δράση της διανυκτέρευσης (sleepover) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός». Οι μικροί «ονειροκουβαλητές»  ξεναγήθηκαν από τη διευθύντρια της βιβλιοθήκης κα Κατερίνα Κουμανίδου μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα αρχεία των εφημερίδων, που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη, για τον τρόπο δανεισμού και αρχειοθέτησης και πολλά άλλα.

Οι μαθήτριες του τμήματος φωνητικής –τάξη κας Γαλανοπούλου-του Ωδείου «Νεάπολις»: Νέλη Βέργου,Μαρίνα Συνοδινού –Λυμπέρη, Χρύσα Προκοπίου, Χρυσοβαλάντω Κελεμένη & Μάνια Δελημπάση τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες της Disney αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο των «Ονειροκουβαλητών» όσο και των συγγενών και φίλων, που βρίσκονταν στον φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης. Η μουσική έδωσε τη σκυτάλη στους «Παραμυθάδες», οι οποίοι ταξίδεψαν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών πριν παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικες ταινίες και αποκοιμηθούν!

Η Διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση στη συγκεκριμένη δράση και συγχαίρει το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ» για την αγάπη, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό στο αντικείμενο του.

Διαβάστε επίσης