• 18 Μαΐου 2024,

Το πέναλτι που “απειλεί” το Μαξίμου …

 Το πέναλτι που “απειλεί” το Μαξίμου …

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης μετά το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων που έληξε ισόπαλο με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις που αμφισβητούν  έντονα οι Πειραιώτες.

Ο Μαρινάκης πλέον επιτίθεται  ευθέως στην κυβέρνηση Μητσοτάκη , μιλάει ανοιχτά για το παρακράτος που υπάρχει στο Μαξίμου και υπόσχεται και άλλες αποκαλύψεις  στο μέτωπο των παρακολουθήσεων αν δεν αλλάξει τακτική στα της ΕΠΟ.

Η ανοχή μας  όπως λέει χαρακτηριστικά έχει τελειώσει και στέλνει το μήνυμα.

Λέτε το πέναλτι στο 116΄να γίνει ο εφιάλτης του Μητσοτάκη ;

 

Πάντως από το ντέρμπι ο Ολυμπιακός κρατά την καλή εμφάνιση και ο Παναθηναϊκός τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας που τον διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας από τον αιώνιο του αντίπαλο.

 

Άρχισαν να εμφανίζονται δειλά – δειλά τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα στολίδια στις βιτρίνες των καταστημάτων ενώ ήδη έχουν στολιστεί και τα πρώτα σπίτια με το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή το καραβάκι που είναι και πιο Ελληνικό έθιμο.

Και φέτος υπάρχει μία διάθεση να ξεκινήσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται την εορταστική περίοδο που σημαίνει ότι  δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Ο εορταστικός διάκοσμος των Χριστουγέννων είναι μία  καλή επιλογή και για να αλλάξει η ψυχολογία μας προς το καλύτερο αλλά και να ξεφύγουμε από την δύσκολη καθημερινότητα.

Κάθε χρόνο στολίζουμε όλο και πιο νωρίς.

Φοβάμαι ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα αργήσει η χρονιά που θα στολίζουμε από τις 16 Αυγούστου.

 

Σε αυτό το κλίμα ετοιμαστείτε για βομβαρδισμό αναρτήσεων από επώνυμους που θα στολίσουν το δέντρο τους και θα το ανεβάσουν αμέσως στα social media.

Διότι πλέον και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχουμε καταντήσει να  το στολίζουμε όχι  για εμάς αλλά για τους άλλους !

Αφήστε που ορισμένοι στολίζουν δέντρο μόνο και μόνο για να το ανεβάσουν σε FB και Instagram.

 

Ωραίος ο Τσούνης σε σχετική του απάντηση για τις προκλήσεις των Τούρκων.

Είπε ο πρόξενος ότι είμαστε τόσο δυνατοί  (εμείς οι Έλληνες ) όσο χρειάζεται για να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας αλλά θα πρέπει να τα βρούμε με τους γείτονες μας απέναντι.

Πιο διπλωματική απάντηση δεν γινόταν.

 

Tην καλύτερη απάντηση για την διαφορά ηλικίας που χωρίζει την 76χρονη Cher από τον 36χρονο σύντροφο της  έδωσε  η ίδια η τραγουδίστρια η οποία αφού παραδέχτηκε σχεδόν αφοπλιστικά την σχέση της χωρίς υπεκφυγές και υποκρισίες είπε με νόημα ότι ο έρωτας δεν γνωρίζει μαθηματικά.

Της βγάζουμε το καπέλο γιατί βγήκε φόρα παρτίδα και υποστήριξε αυτή της την επιλογή.

 

Πάντως είναι γεγονός ότι η «EVA» μας άφησε μία μικρή (σε πρώτη φάση) πτώση της θερμοκρασίας που όμως είναι αισθητή  ιδιαίτερα  όταν σουρουπώνει και μας βάζει σε τροχιά χειμώνα.

Στην επόμενη κακοκαιρία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βαρέσουν τα κανόνια της θέρμανσης.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης