Το πρώτο debate υποψήφιων Περιφερειαρχών ΑΜΘ

 Το πρώτο debate υποψήφιων Περιφερειαρχών ΑΜΘ

Στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Center πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η πρώτη «τηλεμαχία» ανάμεσα σε υποψήφιους περιφερειάρχης της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μία ακόμη πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης. Δεν αποκλείεται μέχρι την πρώτη Κυριακή των περιφερειακών εκλογών να γίνουν και άλλες παρόμοιες εκπομπές.

Το debate στον τηλεοπτικό σταθμό Center παρουσιάστηκε από το Νίκο Σπιτσέρη και την Εύα Πασαλίδου. Άρχισε στις 10:00 το βράδυ και διήρκεσε περίπου δυόμιση ώρες. Έγινε σε πολύ ήρεμη και πολιτισμένη ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις από τα όσα είπαν οι επτά υποψήφιοι περιφερειάρχες. Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε και το θέμα της πεσμένης γέφυρας, ενώ οι υποψήφιοι οι περιφερειάρχες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Στο τέλος, όπως συνηθίζεται, ο ένας υποψήφιος περιφερειάρχης υπέβαλε ερώτηση στον άλλον. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ήρεμο, λένε όσοι παρακολούθησαν την τηλεμαχία από κοντά, σημειώνουν δε ότι το καλό κλίμα διατηρήθηκε ακόμη και στα διαλείμματα για τις απαραίτητες διαφημίσεις. Ο τηλεοπτικός σταθμός ζήτησε από τους υποψήφιους περιφερειάρχες να μπουν στο στούντιο χωρίς να έχουν μαζί τους τα κινητά τους τηλέφωνα!

 

Διαβάστε επίσης