• 5 Μαΐου 2024,

Το πρώτο βήμα έγινε !

 Το πρώτο βήμα έγινε !

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο τον πιλότο του  μαχητικού  F16 που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ψαθούρα έσωσε το εκτινασσόμενο κάθισμα που λειτούργησε κανονικά.

Μπράβο στην πιλότο για την ψυχραιμία που επέδειξε όταν το αεροσκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη.

 

Εκτός από του νέου τύπου ελικόπτερα ROMEO η Ελλάδα τους επόμενους μήνες θα παραλάβει και επτά  πυροσβεστικά Canadair τελευταίας γενιάς.

Η συμφωνία έχει κλείσει και πλέον όλα είναι έτοιμα για την άφιξη των αεροπλάνων που σίγουρα θα μας χρειαστούν το καλοκαίρι που έρχεται.

Αν και τα προηγούμενα καλοκαίρια έχει καεί όλη η Ελλάδα είναι σίγουρο ότι θα έχουμε και φέτος να αντιμετωπίσουμε  ανεξέλεγκτες πυρκαγιές.

 

Επειδή οι Έλληνες τα δώσανε όλα το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας αυτό το τριήμερο της 25ης Μαρτίου που έρχεται στα καπάκια θα είναι πιο φειδωλοί και θα προτιμήσουν πιο κοντινούς  και φτηνούς προορισμούς.

Αρκετοί μάλιστα θα επιλέξουν τις ημερήσιες εκδρομές.

 

Το πρώτο από τα δύο βήματα για την συμμετοχή  της Εθνική μας στο EURO 24 έγινε προχθές στην OPAP ARENA όπου κερδίσαμε με 5-0 την αντίστοιχη του Καζακστάν και από πολύ νωρίς δεν της αφήσαμε κανένα περιθώριο να σκεφτεί κάτι άλλο εκτός από τον αποκλεισμό.

Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου με την Γεωργία στην έδρα της που στον άλλο ημιτελικό κέρδισε με 2-0 το Λουξεμβούργο.

Όχι ότι η Γεωργία έχει καλύτερη ομάδα από αυτή του Καζακστάν απλά θα παίζει στην έδρα της και θα τα δώσει όλα !

Αν εμείς είμαστε σοβαροί όπως και στο παιχνίδι με το Καζακστάν δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Δεν θα πρέπει κοινώς να πάρει ο κώλος  μας αέρα μετά την 5άρα και όλα θα πάνε καλά.

 

Μπράβο και στον Πογιέτ τον προπονητής μας που διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι , κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και ήταν άριστος και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης δίνοντας τις  σωστές βοήθειες που ήθελε η ομάδα από τον πάγκο.

 

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του ΜΕΓΚΑ προχθές Πέμπτη δείχνει ότι πρώτον διατηρείται , έστω και με σοβαρές απώλειες, η κυριαρχία Μητσοτάκη και ότι δεύτερον παραμένει χωρίς αξιόπιστο αντίπαλο και αξιωματική αντιπολίτευση που θα απορροφήσει όλους αυτούς τους δυσαρεστημένους της κυβέρνησης και θα απειλήσει αυτή την κυριαρχία.

Όταν με τόσα ανοιχτά μέτωπα το κυβερνών κόμμα διατηρεί μία τόσο μεγάλη απόσταση ασφαλείας από το δεύτερο καταλαβαίνετε ότι ο Μητσοτάκης έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

 

Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάμπτει και εδραιώνεται στην δεύτερη θέση προκαλώντας μεγάλους πονοκεφάλους στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη που θέλει πάση θυσία στις Ευρωεκλογές να είναι πίσω από τη Νέα Δημοκρατία αναβαθμίζοντας τον θεσμικό του ρόλο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλό τριήμερο.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης