• 2 Ιουνίου 2024,

Το “κόκκινο κύμα” που δεν ήρθε ποτέ !

 Το “κόκκινο κύμα” που δεν ήρθε ποτέ !

Είναι σίγουρο ότι ούτε και τώρα θα πάρει το μήνυμα ο Τραμπ που ονειρεύεται την επιστροφή του στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ και στο οβάλ γραφείο.

Οι λεγόμενες ενδιάμεσες εκλογές που προεξοφλούσαν μία σαρωτική νίκη των Ρεμπουμπλικάνων δεν πήγανε ακριβώς έτσι όπως περίμενε ο ίδιος αλλά και οι πολιτικοί αναλυτές.

Τα αποτελέσματα  κόψανε την φόρα του Τραμπ  που μιλούσε συνεχώς για ένα «κόκκινο κύμα» που δεν ήρθε όμως ποτέ !

Μην νομίζετε  πάντως ότι αυτό θα σταματήσει την προσπάθεια επιστροφής του στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Στις 15 του μήνα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα και θα πέσει με τα μούτρα στην μάχη την προεκλογική γιατί ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ότι έχασε από τον Μπάιντεν στις προηγούμενες εκλογές.

Παρά το γεγονός  ότι οι Αμερικάνοι πολίτες είναι απρόβλεπτοι και αψυχολόγητοι έχουμε την εντύπωση ότι το κεφάλαιο Τραμπ έχει κλείσει οριστικά για τους περισσότερους.

 

Πετυχημένη σε όλη την Ελλάδα και στην Καβάλα η απεργιακή κινητοποίηση την προχθεσινής Τετάρτης λόγω της ακρίβειας και της Ενεργειακής κρίσης.

Διότι και τα δύο αυτά μέτωπα επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της ζωής μας και την καθημερινότητα μας.

Δεν περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα μετά από αυτή την κινητοποίηση αλλά έπρεπε να γίνει για την τιμή των όπλων και για να δείξουμε σε αυτούς που αποφασίζουν ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να καταπίνουμε αμάσητα όσα μας ταΐζουν.

 

Στην απεργία αυτή δεν πήρανε μέρος  αρκετοί δάσκαλοι και καθηγητές γιατί δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν το 60άρι στο τέλος του μήνα όταν θα πέσει ο μισθός.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

 

Εντάξει παιδιά μετά τον Πλούταρχο όπου και τα 5 παιδιά του θέλουν να γίνουν τραγουδιστές και ήδη έχουν ξεκινήσει  να κάνουν διάφορες απόπειρες πλέον έχουμε και τον Αντύπα ο οποίος σήμερα Σάββατο βράδυ στο «σπίτι με το ΜΕΓΚΑ» θα μας πει μερικά τραγούδια ντουέτο και με τον γιο του αλλά και με την κόρη του.

Και οι δύο φαίνεται ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους.

Παιδιά ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

 

Μην παίρνετε αέρα από την απόφαση αποχώρησης των Ρώσων από την Χερσώνα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Οι Ρώσοι δεν έχουν μάθει να χάνουν και δεν πρόκειται να αποχωρήσουν τόσο εύκολα από τα Ουκρανικά εδάφη που έχουν καταλάβει.

Έχουμε την εντύπωση ότι αυτή η αποχώρηση ίσως να είναι μέρος ενός άλλου  οργανωμένου σχεδίου που ετοιμάζουν οι Ρώσοι στην προσπάθεια αντεπίθεσης που ετοιμάζουν.

 

Μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη δεν υπάρχουν στις προβλέψεις τις καιρικές φαινόμενα.

Καλός καιρός και θερμοκρασίες μέχρι και 16 βαθμούς κελσίου.

Μακάρι να περάσει έτσι όλος ο Νοέμβριος και η αφετηρία του φετινού χειμώνα να γίνει μέσα στον Δεκέμβρη.

Πέρσι ο χειμώνας μας είχε επισκεφτεί πολύ νωρίτερα αφού από τις 15/10 είχανε ξεκινήσει και ανάβαμε καλοριφέρ.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης