• 16 Μαΐου 2024,

To REX Blocking έρχεται …

 To REX Blocking έρχεται …

Το Rex Blocking είναι το σπάνιο καιρικό φαινόμενο που θα χτυπήσει την χώρα μας σύμφωνα με τους επιστήμονες και θα ρίξει την θερμοκρασία το δεύτερο 15θήμερο του Οκτώβρη μέχρι και τους 7 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες το φαινόμενο είναι σπάνιο για την Ανατολική Ευρώπη αφού αναπτύσεται και επηρεάζει την Δυτική αλλα φέτος θα περάσει και στην δική μας πλευρά επηρεάζοντας και την Ελλάδα.

Οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του φαινομένου και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να έχουμε το νού μας και να είμαστε προετοιμασμένοι.

Όπως λέει και το τραγούδι που γνωρίσαμε απο την φωνή της ΑΡΛΕΤΑΣ “Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο …”

Πάμε για το διπλό την Κυριακή μέσα στην Καρδία και μετά άσσος ξερός στο “Ανθή Καραγιάννη” με την Δόξα που έχει μάθει να χάνει τα τελευταία χρόνια απέναντι στον ΑΟΚ.

Η ομάδα μας απο εδώ και στο εξής θα πρέπει μόνο να κερδίζει και δεν έχει περιθώριο να κάνει άλλη γκέλα.

Δύσκολο άλλα όχι ακατόρθωτο.

Σε αυτή την προσπάθεια η ομάδα χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο και οχι στα καφενεία.

Είναι άλλο οι αισιόδοξες προβλέψεις του ΔΝΤ για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια ξεκινώντας απο το 2017 και άλλο οι προβλέψεις για την εκτίναξη του χρέους αν αυτό δεν μειωθεί.

Τα Ταμείο προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στους Ευρωπαίους οτι αν δεν μειωθεί το ελληνικό χρέος όσα μέτρα και να πάρουν , όσο και να κόψουν μισθούς και συντάξεις τα νούμερα δεν θα βγαίνουν και δεν θα πιάνουμε τους στόχους που μας έχουν βάλει.

Εντάξει φαίνεται οτι τα βρήκε η εκκλησία με την κυβέρνηση αφού αποφασίσανε να γίνει διάλογος για τα βιβλία των θρησκευτικών θα συνεχιστεί και θα είναι και γόνιμος.

Επι της ουσίας δηλαδή όπως καταλαβαίνετε τίποτα και απλά καλή διάθεση που πολλές φορές αρκεί για να πάμε παρακάτω.

Είμαι σίγουρος οτι το επόμενο διάστημα όταν θα καταλάβουν και οι δυο πλευρές οτι εκτός απο καλή διάθεση δεν υπάρχει κάτι άλλο θα ανέβουν και πάλι οι τόνοι της αντιπαράθεσης.

Τελειώνει η διορία των δανειστών προς την κυβέρνηση προκειμένου να τελειώσουμε με τα προαπαιτούμενα να πάρουμε το χρήμα το αμαρτωλό και να πάμε παρακάτω γιατί όντως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.

Μπορεί η κάθε αξιολόγηση μετά την πρώτη να είναι και πιο εύκολη αλλα τώρα καταλαβαίνουμε τι εννοούσαν οι δανειστές όταν μας λέγανε τα προηγούμενα χρόνια οτι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.

Φαίνεται οτι η πρώτη αυτή αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς απρόοπτα, θα πάρουμε το χρήμα και με φοβερούς αυτοματισμούς θα περάσουμε κατευθείαν στην δεύτερη που λόγω του οτι έχει στο μενού και την μείωση του χρέους φοβάμαι οτι θα είναι πιο δύσκολη απο την πρώτη και πιο περιπετειώδης αφού θα έχουμε και την μεγάλη αναμέτρηση των εταίρων μας με το ταμείο που θέλει δραστική μείωση του χρέους προκειμένου να γίνει αυτό βιώσιμο.

Ο Μαρινάκης με την εμπειρία που έχει ώς πρόεδρος του Ολυμπιακού κάνει μεταγράφες για το καινούργιο του κανάλι όπως και στο ποδόσφαιρο.

Χτυπάει τον ένα μετά τον άλλο και μέχρι σήμερα φαίνεται οτι έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα κυρίως δημοσιογραφική.

Έχω την εντύπωση οτι την παράσταση απο τους 4 νέους καναλάρχες θα κλέψουν οι Μαρινάκης και Ιβάν που μπαίνουν για πρώτη φορά στο παιχνίδι αυτό.

Είναι αλήθεια οτι ο καιρός έσφιξε η θερμοκρασία λίγο έπεσε αλλα φαίνεται οτι αυτό το κύμα κακοκαιρίας θα περάσει λοξά απο την περιοχή μας αφού φαίνεται οτι θα επηρεαστούμε με ασθενείς βροχές το πρωί του Σαββάτου.

Αυτό που μας ανησυχεί είναι τι θα γίνει με αυτό το καιρικό φαινόμενο το  Rex Blocking που μετά απο αρκετά χρόνια θα επηρεάσει και την Ανατολική Ευρώπη με μεγάλες μεταβολές της θερμοκρασίας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας όπως σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε και άλλη υπομονή.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης