• 5 Μαΐου 2024,

Το Σαββατοκύριακο τα είχε όλα: Ενότητα , βόλτες ,παραλία,βουτιές και τραπεζάκια έξω !

 Το Σαββατοκύριακο τα είχε όλα: Ενότητα , βόλτες ,παραλία,βουτιές και τραπεζάκια έξω !

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα είχε όλα.

Είχε ήλιο , ζέστη , είχε παραλία, είχε πρώτες βουτιές για αρκετούς , είχε καφέ εκεί που σκάει το κύμα, είχε  τσιπουράκι με καλό μεζέ σε τραπεζάκια έξω και είχε και πολύ ενότητα αφού το Συνέδριο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατία ήταν μία πολύ καλή αφορμή προκειμένου το κόμμα της κυβέρνησης  ενωμένο να βγει στην αντεπίθεση αποκρούοντας τις επιθέσεις που δέχεται από τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ένα σωρό ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας και όχι μόνο.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κατεβαίνει σε αυτές της Ευρωεκλογές με ανοιχτό το μέτωπο της ακρίβειας που συνεχίζει να γονατίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά , με ανοιχτό το μέτωπο της εγκληματικότητας που συνεχίζεται απτόητη αλλά και την πληγή των Τεμπών που συνεχίζει να αιμορραγεί.

 

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου βρίσκεται ο πληγωμένος ΣΥΡΙΖΑ που καλείται να βρει τα πατήματα του με τον Κασσελάκη ο οποίος  πρέπει πρώτα να πείσει τα μέλη του κόμματος του ότι ΜΠΟΡΕΙ και εν συνεχεία τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Αλλά και το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη που μέχρι και σήμερα δίνει την εντύπωση της ομάδας που έχει «καεί» στο ζέσταμα.

 

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να φαίνεται  ακόμα κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό της χώρας γιατί υπάρχει θέμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης που απλά θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές.

Η ψαλίδα της διαφοράς μεταξύ του πρώτου και δεύτερου κόμματος θα πρέπει οπωσδήποτε να κλείσει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και να είναι στην χειρότερη σε μονοψήφιο νούμερο.

 

Δηλαδή ρε παιδιά αν από το Απρίλιο παλεύουμε με τις πυρκαγιές και δεν μπορούμε να τις σβήσουμε τι θα γίνει τον Αύγουστο ;

 

Ζαγοράκης – Βερούλη – Αρναούτογλου κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Να θυμίσουμε μόνο ότι ο Ζαγοράκης ήταν μέχρι και πρότινος  Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Η προχθεσινή Κυριακή ήταν ξεχωριστή και για το γεγονός ότι ξεκίνησε και ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του ΜΕΓΚΑ FAMAGUSTA.

Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και για την ερχόμενη Παρασκευή υπάρχει πρόβλεψη μέχρι και 28 βαθμούς !

Μία ανάσα δηλαδή από τους 30 !

Κανονικό καλοκαίρι …

 

Πάντως η Αννίτα Πάνια ως πρώην σύζυγος του Νίκου Καρβέλα και πατέρας του παιδιού που έφερε στην ζωή πριν από μερικά χρόνια βγήκε από την εκπομπή της και τον υπερασπίστηκε κυρίως για τα «περιστεράκια»  που κατηγορήθηκε ο συνθέτης ότι αμόλησε την ώρα της συνέντευξης.

Είπε η Αννίτα ότι όλο αυτό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ήταν προϊόν μοντάζ και όχι η πραγματικότητα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης