«Το σημειωματάριο των πιο όμορφων στιγμών της χρονιάς» (φωτογραφίες)

 «Το σημειωματάριο των πιο όμορφων στιγμών της χρονιάς» (φωτογραφίες)

Ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου Ε.Κ. – 4ου  Ε.Π.Α.Λ. έλαβε μέρος στην εκδήλωση «Το σημειωματάριο των πιο όμορφων στιγμών της χρονιάς» που συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο».

Την Πέμπτη 28/12/2023 στις 20.00 το βράδυ, παρουσιάζοντας ζωγραφικές μακέτες βασισμένες στο διήγημα του ψυχίατρου και ψυχοθεραπευτή, Χόρχε Μπουκάι, «Ο Ερευνητής» από το βιβλίο του «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ».

Οι μακέτες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Αρχές Σύνθεσης, με διδάσκουσα την κα. Αντιγόνη Τσαφή. Επιπροσθέτως οι μαθητές του σχολείου μας ετοίμασαν υλικό που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση για τον στολισμό των σημειωματάριων που προσφέρθηκαν στους παραβρισκόμενους.

Με ζεστό κρασί γλυκά κεράσματα  και όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, απόλαυσαν όλοι συμμετέχοντες την ανάγνωση του διηγήματος που ενέπνευσε τους μαθητές μας  στην δημιουργία του έργου τους, από τον συγγραφέα – σκηνοθέτη κ. Ντουμπουρίδη Δημήτρη.

Ευχόμαστε σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και σε όλο τον κόσμο το 2024 να τους χαρίσει πολλές όμορφες στιγμές που θα τις μοιραστούν μαζί μας στο ραντεβού που θα ανανεώσουμε στο τέλος του χρόνου που έρχεται.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης