• 7 Μαΐου 2024,

ΤΟ ΤΕΕ-ΑΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

 ΤΟ ΤΕΕ-ΑΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Αν. Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., με αφορμή  τα τελευταία γεγονότα, δηλώνει ομόφωνα ότι συμπαραστέκεται στο πλευρό των δύο συναδέλφων μηχανικών, υπαλλήλων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιώργο Τουγγελίδη, Δρ. Χημικό Μηχανικό και Μανώλη Κωνσταντινίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό. Πρόκειται για συναδέλφους μέλη του Τμήματός μας, εξαιρετικής επιστημονικής κατάρτισης, υπαλληλικής αρτιότητας και αμέμπτου ηθικής.

Καταδικάζει τις επιθέσεις τις οποίες δέχθηκαν και δέχονται οι δύο συνάδελφοι, από όπου και αν προέρχονται. Ειδικότερα, την επίθεση που δέχτηκαν, από απολυμένους – μέλη του σωματείου της Β.Φ.Λ., στο γραφείο τους στον 5ο όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την Τρίτη, 31η Ιανουαρίου και τις κάθε φύσης απειλές, είτε σε σχέση με την άσκηση του υπηρεσιακού τους έργου είτε επί προσωπικού, ως ενέργειες  απολύτως κατακριτέες.

Συγκεκριμένες περιγραφές για τα ως άνω γεγονότα όπως καταγράφηκαν σε μερίδα τοπικών μέσων ενημέρωσης, αποτελούν ελαχιστοποίηση σοβαρότατων συμβάντων.

Είναι επίσης σαφές ότι πρέπει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία και η αρμόδια Υπηρεσία να φέρει σε πέρας όπως οφείλει, αυτή την σύνθετη διαδικασία,  που αφορά την Βιομηχανία Λιπασμάτων, χωρίς αθέμιτες πιέσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση,  προς όφελος της κοινωνίας της Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης