Το ΤΕΕ ΑΜ συμμετείχε στην ομάδα που ετοίμασε την πρόταση για την Παναγία

 Το ΤΕΕ ΑΜ συμμετείχε στην ομάδα που ετοίμασε την πρόταση για την Παναγία

Το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ συμμετείχε στην διαμόρφωση της γνωστής πρότασης σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα προκειμένου να εκπονηθούν μελέτες, να γίνουν έργα στην Παναγία. Αυτό γνωστοποίησε χθες ο Απόστολος Παυλίδης, πρόεδρος της διοικούσας του τμήματος. Ο κ. Παυλίδης εξέφρασε τη λύπη του που η πρόταση δεν εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

Δεν θέλησε να σχολιάσει όσα σχετικά με το θέμα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Παρέπεμψε μάλιστα σε δελτίο τύπου, που θα εκδίδονταν στη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετοχή στη διαμόρφωση της πρότασης είχε και ο σύλλογος των Αρχιτεκτόνων Καβάλας. Ο οποίος προ λίγων ετών είχε ασχοληθεί αναλυτικά με την ιστορική συνοικία της Καβάλας.

Ο κ. Παυλίδης μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής και μεταξύ άλλων είπε: « Φυσικά και ήμασταν θετικοί στην πρόταση. Συμμετείχαμε στη διαβούλευση και στη σύνταξη της. Η συνοικία της Παναγίας είναι σημείο αναφοράς για όλη την Καβάλα. Είναι δυσάρεστο που τελικά η πρόταση δεν θα κατατεθεί. Ένα από τα κέρδη θα ήταν η εκπόνηση μελετών για μελλοντικά έργα στη συνοικία. Ήταν μια ευκαιρία που χάθηκε».

Διαβάστε επίσης