Το τρίτο ημίχρονο από το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με δηλώσεις Καραπιπερίδη και Βουρνά

 Το τρίτο ημίχρονο από το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με δηλώσεις Καραπιπερίδη και Βουρνά

Εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του μόλις τελείωσε το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας ενώ από την άλλη αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του Νίκου Βουρνά που μίλησε με σκληρή γλώσσα για την ομάδα του.

Αναλυτικά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΗΣ: « Υπάρχει μια αίσθηση χαράς. Ηταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για μας και θέλαμε να προφέρουμε τη χαρά της νίκης στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Βέβαια δεν μπορούμε να μείνουμε με αυτό το αίσθημα για πολύ καιρό. Το δικαιούμαστε μόνο για μια μέρα.  Ξέρουμε όλοι τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.  Χρειάζεται συνέπεια από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ευελπιστώ να βγάζουμε καλύτερο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια απ` αυτό που παρουσιάσαμε με το Μαρούσι την 1η αγωνιστική.

Ζήτησα από τους παίκτες μου να βγάλουν ενέργεια και πίεση. Στηριζόμαστε σε νέα παιδιά. Αυτό πρέπει να είναι το συστατικό της επιτυχίας μας. Πρέπει να παίρνουμε από κάθε παίκτη μεγάλη ενέργεια, να ελέγχουμε το ριμπάουντ, να τρέχουμε στο αιφνιδιασμό και κάπως έτσι το παιχνίδι να γίνεται πιο εύκολο για μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια.  Δε θέλω να στηρίζομαι σ` έναν παίκτη η δυο παίκτες. Θέλω να υπάρχουν πολλές επιλογές στο παιχνίδι μας. Θέλω η ομάδα να έχει πλουραλισμό και όποτε το καταφέρνουμε αυτό παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΝΑΣ: « Ολοι είδαν ποιος κέρδισε δίκαια. Ισως την Καβάλα να την αδικεί και το σκορ.  Δυστυχώς επαληθεύομαι σε ότι λέω. Πριν έρθουμε εδώ σε μια συνέντευξη που έδωσα στην Πάτρα είπα ότι η εμφάνιση μας με τον Ιωνικό εμένα δεν με ξεγελάει αφού ο αντίπαλος δεν έπαιξε καλά ενώ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Χάσαμε στην έδρα μας και αντί να είμαστε στεναχωρημένοι, ήταν χαρούμε όλο το περιβάλλον, παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι. Η προπόνηση γινόταν σε πολύ χαμογελαστό περιβάλλον. Είπα ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα συντριβούμε στην Καβάλα. Αυτό έγινε. Βρήκαμε μια ομάδα με πολύ πάθος, δουλεμένη σωστά κια συγχαρητήρια στον κόουτς για την ομάδα που παρουσίασε.  Είχαν οι παίκτες της Καβάλας τους ρόλους τους, κανείς δεν υστερούσε στην άμυνα όπου πίεσαν πολύ και μετά βρήκανε ρυθμό και στην επίθεση.

Εμείς δυστυχώς είμαστε μια ομάδα που λόγω πολλών διοικητικών προβλημάτων μαζέψαμε κατά κάποιο τρόπο παίκτες που δεν τους ήθελαν οι άλλοι. Παιδιά που πέρσι ήταν η τέταρτη η  πέμπτη επιλογή της ομάδας τους. Πίστευα ότι θα προσπαθούσανε να παίξουν άμυνα ενώ τώρα προσπαθήσανε να γίνουν όλοι σκόρερ. Η εικόνα που δείχνει η ομάδα, το είπα και στη διοίκηση είναι ότι με το ένα πόδι είμαστε αυτή τη στιγμή στην κάτω κατηγορία.  Ζω αυτή την ομάδα, δεν ακούγονται οι οδηγίες μου εδώ και ένα μήνα. Κάτι σημαίνει αυτό. Αν γίνουν αλλαγές ίσως κάτι γίνει. Θέλουμε ένα καλό κοινοτικό στη θέση του Μπελ που λέει αυτή τη στιγμή ότι είναι τραυματίας και βρούμε ένα καλό πλέιμεικερ ίσως κάτι αλλάξει.  Ο Μπελ είπε ότι πόναγε το πόδι του. Ηταν στην αποστολή. Το ιατρικό τιμ είπε ότι έχει μια φλεγμονή και αν θέλει ο παίκτης μπορεί να παίξει. Είναι επαγγελματίας και μπορεί να μην θέλει να ρισκάρει. Όχι αν έπαιζε ο Μπελ θα άλλαζε κάτι.

Δυστυχώς πληρώνουμε τα λάθη όλου του καλοκαιριού. Υπήρχε κίνδυνος και μια εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα να μην κατέβουμε.  Αν δεν γινόταν μια αλλαγή στη διοίκηση ίσως να μην μας βλέπατε εδώ»

 

Διαβάστε επίσης