• 19 Απριλίου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο από τον Καβαλιώτικο «εμφύλιο» με δηλώσεις Πενταζίδη – Παπαδόπουλου (videos)

 Το τρίτο ημίχρονο από τον Καβαλιώτικο «εμφύλιο» με δηλώσεις Πενταζίδη – Παπαδόπουλου (videos)

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στην Ελευθερούπολη έκαναν οι δύο προπονητές της ομάδας, Νίκος Πενταζίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αμφότεροι συμφώνησαν πως ουσιαστικά και για τις δύο ομάδες το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν ένα αρκετά καλό τεστ για να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται και να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Νίκος Πενταζίδης: «Πολύ καλό το πρώτο δείγμα του Armstead» 

«Ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας. Και οι δυο ομάδες ξεκινήσαμε πριν δυο εβδομάδες τις προπονήσεις. Δεν έχουμε παίξει ούτε καν φιλικό παιχνίδι, δε ξέρουμε ούτε καν τι μπορούν να αποδώσουν οι ομάδες μας μέσα στο γήπεδο.

Προετοιμάζουμε πράγματα, οι παίκτες μας είναι κουρασμένοι. Το είδαμε σαν ένα φιλικό ματς στο οποίο θα τεστάραμε τις δυνάμεις μας. Δεν έχει καμία σημασία η νίκη  για μας. Ήθελα να δω τις δυνατότητες κάποιων παικτών που ήρθανε πιο αργά όπως ο Αμερικάνος. Θεωρώ ότι έγινε καλό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ελευθερούπολη. Αυτά τα παιχνίδια είναι προετοιμασίας.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Μουλάκης και όλη η ομάδα κάνουν πολύ καλή δουλειά. Είναι άτομα τα οποία τα εκτιμώ, χρόνια είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι στο τέλος η Ελευθερούπολη πάλι θα τα καταφέρει και εύχομαι να πάει ψηλότερα.

Ο Αμερικανός παίκτης μας έπαιξε με τρεις προπονήσεις. Είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει πολύ καλά το μπάσκετ. Έχει και αυτός ένα κίνητρο, να δείξει και να πάει πιο ψηλά για να διεκδικήσει του χρόνου, ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, είναι πάρα πολύ καλός. Το πρώτο δείγμα του ήταν πολύ καλό. Ενδεχομένως να έκανε τη διαφορά. Χωρίς να μειώσω την προσφορά των άλλων παιδιών. Ήταν μια κίνηση ο Armstead την οποία σκεφτήκαμε πολύ καλά  και νομίζω ότι πετύχαμε στην επιλογή». 

 

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Τα μεγαλύτερα μαθήματα τα παίρνουμε από τις ήττες, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά»

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον Νίκο (Πενταζίδη) και στην ομάδα της Καβάλας για τη νίκη. Ουσιαστικά είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζουμε. Κάναμε σκληρή προετοιμασία, δυστυχώς είχαμε την απώλεια του Παπαδόπουλου μέσα στην εβδομάδα, αυτό έκανε πιο δύσκολο το γεγονός να παίξουμε 5 εναντίον 5. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, τα οποία δουλεύουν πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε κάποια νέα παιδιά και να βελτιωθούμε. Ήταν σαν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, το πρώτο φιλικό. Είδα κάποια ωραία πράγματα από τα παιδιά, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο. Θα πρέπει να επιμείνουμε στο ομαδικό παιχνίδι και να μοιράζουμε περισσότερο την μπάλα.

Μετά ήρθε η κούραση που μας χάλασε το μυαλό και ήρθε μία φυσιολογική ήττα. Ελπίζω να πάρουμε ένα μάθημα επειδή μεγαλύτερα μαθήματα παίρνουμε από τις ήττες. Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.

Έχουμε μία καινούργια ομάδα, ενώσαμε 10 παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με προπονήσεις 3-4 ημερών. Από κάποια σημεία του παιχνιδιού είμαι ευχαριστημένος και από κάποια άλλα καθόλου. Πρέπει να δουλέψουμε αυτά τα σημεία και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Διαβάστε επίσης