Το τρίτο ημίχρονο στο «Ανθή Καραγιάννη»  με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Κατσαβάκη

  Το τρίτο ημίχρονο στο «Ανθή Καραγιάννη»  με δηλώσεις Δερμιτζάκη, Κατσαβάκη

Μετά το τέλος του αγώνα  με τον Αλέξανδρο Κιλκίς ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

« Είμαι πολύ  χαρούμενος για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα.  Ο δεύτερος είναι που έχω  δίπλα μου έναν  άνθρωπο που είναι κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.  Ένας προπονητής   που τον θαυμάζω από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την προπονητική. Είναι μεγάλη υπόθεση για την κατηγορία μας που είναι προπονητής ο Μάκης Κατσαβάκης. Αγωνιστικά ξέραμε ότι ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το είχαμε πει και στο παιχνίδι του Α` γύρου. Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ μεγαλύτερος απ` ότι στον Α` γύρο, γιατί τα παιχνίδια είναι συγκεκριμένα και η βαθμολογία συγκεκριμένη. Καταλαβαίνεται  ότι οι νίκες για την ομάδα μας είναι μονόδρομος μέχρι το τέλος για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.  Στο Α` μέρος πήγαμε πολύ καλά και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Μέσα από την κατοχή της μπάλας προσπαθήσαμε από τα άκρα να δημιουργήσουμε πλαγιοσκοπήσεις έτσι ώστε να προβληματίσουμε τον αντίπαλο.   Φυσικά και στατικές φάσεις που είναι ένα δυνατό μας σημείο. Είχαμε υπομονή και επιμονή στο Α` μέρος.   Στο β` μέρος το άγχος που ήταν έντονο στα πρόσωπα των παιδιών δεν μας επέτρεψε να έχουμε την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.  Ο αντίπαλος είχε την κατοχή και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο β` μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις αλλά υπήρχαν έντονα συναισθήματα. Η φάση του αγώνα είναι στο 75` και η απόκρουση του Δήμιζα.  Φυσικά είχαμε και εμείς μια μεγάλη ευκαιρία με το Γεμιστό. Εκείνη τη στιγμή η θα κλαίγαμε η θα είχαμε τελειώσει πιο άνετα το παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά. Θα αναλύσουμε το παιχνίδι και από αύριο κοιτάζουμε το επόμενο. Από μας εξαρτάται αν ένα παιχνίδι είναι εύκολο η δύσκολο. Πως θα το διαχειριστούμε και τι διάθεση θα έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέτυχαν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στον Αλέξανδρο που έχει καλή φιλοσοφία και καλό πλάνο.

Ο προπονητής του Αλέξανδρου Κιλκίς Μάκης Κατσαβάκης είπε μεταξύ των άλλων:

« Εκμεταλλευτήκαμε το άγχος στο β` μέρος όπου ο αντίπαλος είχε το φάσμα της κατηγορίας μπροστά του και δεν πέτυχε γκολ για να πάρει τη διαφορά.  Αυτό πάντα λειτουργεί ευεργετικά για την αντίπαλη ομάδα και ανασταλτικά για την ομάδα που έχει την κατηγορία στα χέρια της. Εμείς θα συνεχίσουμε και θα βάλουμε νέα παιδιά μέχρι το τέλος.   Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια και θα δούμε ποιο δυναμικό θα μπορέσει να ανταποκριθεί για τη νέα σεζόν. Συγχαρητήρια στον Παύλο και εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο στην επόμενη κατηγορία. Η Καβάλα είναι μια ομάδα που μου έδωσε το δικαίωμα να καταξιωθώ πριν από μερικά χρόνια. Εχω φίλους μου, τη θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου.  Ειλικρινά αυτή την προσπάθεια που έκανε από την αρχή την παρακολουθούσα με αγωνία και σεβασμό»

Πολυτιμότερος ο  Κέρθι

Ο Βαγγέλης Κέρθι ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα μετά τη ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

 

Διαβάστε επίσης