• 20 Απριλίου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Αετού Οφρυνίου – Κεραυνός Πέρνης με δηλώσεις Προβατίδη – Μαλαματά στους 93,7

 Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι Αετού Οφρυνίου – Κεραυνός Πέρνης με δηλώσεις Προβατίδη – Μαλαματά στους 93,7

Δηλώσεις στους 93,7 έκαναν οι προπονητές του Αετού Οφρυνίου και του Κεραυνού Πέρνης, Παύλος Προβατίδης και Γιάννης Μαλαματάς.

Αναλυτικά.

Παύλος Προβατίδης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Ερώτηση: Πόσο επηρέασε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια;

Απάντηση: Δεν μπορώ να πω αυτό το πράγμα και δεν ψάχνω φια δικαιολογίες. Ηταν ένα ντέρμπι με μια ομάδα πολύ καλή δουλεμένη. Εμείς είχαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά στο συγκεκριμένο το μειονέκτημα μας ήταν η έλλειψη καθαρού μυαλού.

Δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο φαινόμασταν ότι παίζουμε για πρώτη φορά μαζί. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στη διάρκεια του αγώνα φτιάξαμε κάποια πράγματα, ειδικά στο β` μέρος. Μετά την κόκκινη κάρτα η ομάδα της Πέρνης λογικά και φυσιολογικά κάθισε πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Είναι εύκολο να λέμε ότι ήμασταν κουρασμένοι. Τι ήμασταν και τι δεν ήμασταν φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Το μυαλό έπαιξε βασικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι.

Τα πέναλτι τα έδινε σαν στραγάλια ο διαιτητής από τις Σέρρες αλλά εγώ δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές. Το αποτέλεσμα δεν είναι αρνητικό έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να το πάρουμε από τη στιγμή που το είχαμε στην έδρα μας και να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι.

Ερώτηση: Μπορούμε να χωρίσουμε τις ομάδες του 1ου ομίλου σε δυο γκρουπ;

Απάντηση: Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο τέλος του Α` γύρου. Είμαι καινούριος στην κατηγορία αλλά βλέπω ομάδες ανταγωνιστικές.

Ερώτηση: Ο Αετός από εδώ και πέρα δε θα έχει τα παιχνίδια της Τετάρτης και αυτό θα βοηθήσει στο πρωτάθλημα;

Απάντηση: Μέχρι τώρα είχαμε προσπαθήσαμε με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου που είναι παιδιά έμπειρα με προσωπικότητα  να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση. Τώρα έχουμε μια «καθαρή» εβδομάδα να δουλέψουμε.

Παίζουμε με τον Ηρακλή Ζυγού την Κυριακή που είναι μια ομάδα νεοφώτιστη με ενθουσιασμό και πολύ καλά προπονημένη. Μια ομάδα που δεν καθόλου μπάτζετ. Εχει παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να διακριθούν στη Γ` Εθνική. Μια σφιχτή ομάδα που ήταν άκρως ανταγωνιστική με Πανσερραϊκό και Κιλκισιακό. Εμείς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να βγάλουμε την προσωπικότητα μας σαν ομάδα  προκειμένου να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

 

Γιάννης Μαλαματάς: «Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο»

Ερώτηση: Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα στο Οφρύνιο;

Απάντηση:  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αετού για τη φιλοξενία και να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για τον πολύ καλή της πορεία στο Κύπελλο. Ηταν άτυχη και θα μπορούσε να είχε περάσει στην επόμενη φάση. Στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος από τον Αετό.  Νομίζω ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.  Αν έμπαινε κατά πάσα πιθανότητα θα ήμασταν νικητές. Στο β` μέρος μείναμε με 10 παίκτες πολύ νωρίς και δεχθήκαμε την πίεση του Αετού χωρίς πάντως να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που σε τελική ανάλυση είναι δίκαιο.

Ερώτηση: Δεν έχει χάσει ο Κεραυνός σε δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια.

Απάντηση: Εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Από εκεί και πέρα η συγκομιδή μας είναι αρκετά καλή. Είναι νωρίς ακόμη και έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ πάντως ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Είναι νωρίς να χωρίσουμε τις ομάδες σε δυνατές και αδύναμες. Βλέπω κάποιες ομάδες που τις είχα σαν φαβορί να δυσκολεύονται στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Πανσερραϊκός και ο Νέστος θα είναι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Μπορεί και ο Αετός Οφρυνίου. Περίμενα καλύτερο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες θα παλέψουν για την κατηγορία. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε μια η δυο μεταγραφές ακόμη. Χρειαζόμαστε προσθήκες για να έχουμε ρόστερ με βάθος για να αντέξουμε σε αυτόν τον μαραθώνιο.

 

 

Διαβάστε επίσης