• 24 Απριλίου 2024,

Το τρίτο ημίχρονο του τελικού με δηλώσεις Καραγιαννίδη, Τσαπανίδη

 Το τρίτο ημίχρονο του τελικού με δηλώσεις Καραγιαννίδη, Τσαπανίδη

Ο Κώστας Καραγιαννίδης εκτέλεσε χρέη προπονητή για τον Αετό Οφρυνίου στον τελικό με την Αναγέννηση και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έκανε τις εξής δηλώσεις:

« Το περιμέναμε πως και πως αυτό το Κύπελλο. Ζούσαμε γι` αυτόν τον τελικό.  Καταφέραμε και το πήραμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στη διοίκηση και σε όλο τον κόσμο που μας ακολούθησε για να δει το ματς. Ευχαριστώ ουσιαστικά τους συμπαίκτες μου που με σεβάστηκαν όλες αυτές τις μέρες σ` ένα δύσκολο ρόλο που ανέλαβα.  Θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ αφού σε καμία περίπτωση δεν έκαναν κάτι διαφορετικό απ` αυτά που τους ζήτησα. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγέννηση Λιμεναρίων για την παρουσία τους στον τελικό.  Μας δυσκόλεψε πολύ, αυτό το δείχνει και το σκορ. Η χρονιά νομίζω για τον Αετό είναι επιτυχημένη. Τερματίσαμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, σωθήκαμε πολύ εύκολα αλλά και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Αυτοί ακριβώς ήταν οι στόχοι μας».

Από το αντίπαλο στρατόπεδο δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδας Τάσος Τσαπανίδης τονίζοντας τα εξής:

« Συγχαρητήρια στον Αετό Οφρυνίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου και συγχαρητήρια στα δικά μου τα παιδιά που ανταποκριθήκανε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και περισσότερο ποιοτική. Αυτό που σκεφτόμασταν νομίζω ότι το πετύχαμε. Ημασταν ανταγωνιστικοί και δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα. Κάναμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είμαστε πικραμένοι. Μόνο που ήρθαμε εδώ και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Αετό, είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Διαβάστε επίσης