• 8 Μαΐου 2024,

Το βιβλίο “Φωτογραφίες” του Βασίλη Αναστασίου μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μέθεξις

 Το βιβλίο “Φωτογραφίες” του Βασίλη Αναστασίου μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μέθεξις

“Τα χέρια της σκάλιζαν αθόρυβα τις τσέπες, ψάχνοντας για κάποιο μυστικό πέρασμα που περιμένει χρόνια να ανακαλυφθεί.

Το μόνο όμως που άγγιζαν ήταν κάτι βρώμικα κέρματα. Γύρω στα τέσσερα ευρώ μπροστά και ένα χαρτονόμισμα των δέκα στη κωλότσεπη. Το βλέμμα καρφωμένο στις μύτες των σκονισμένων παπουτσιών, που βαριά και αναποφάσιστα ακουμπούσαν πάνω στα γκρίζα πλακάκια. Παραμονές Χριστουγέννων.

Απόγευμα και κρύο. Στους δρόμους κίνηση. Έκανε πάλι να ξεκινήσει. Τώρα πια ήταν σίγουρη. Εκείνοι οι δύο τύποι την ακολουθούσαν. Άραγε την είχαν βρει ή απλώς την υποψιάζονταν; Παραμύθια. Την είχαν βρει και για τα καλά μάλιστα. Το ήξερε. Απλώς περίμεναν να τους πάει στο μέρος”.

Η Έλσα θα συναντήσει ξανά τον Αργύρη μετά από εφτά χρόνια απουσίας. Θα περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο. Οι δυο τους, μπλεγμένοι σε μια περίεργη ιστορία, στην οποία εμφανίζονται
τρομοκρατικές οργανώσεις, βασανιστές, πίνακες του Χόπερ, ο Σιντ και η Νάνσι των Sex Pistols και άλλοι πολλοί… Το όνειρο ανακατεύεται με την πραγματικότητα, σε μια υπόθεση που θα εκραγεί σαν ωρολογιακή βόμβα.

”Ο Βασίλης Αναστασίου γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα, όπου και μένει μέχρι σήμερα. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Au Revoir (εκδ. Τόπος). Επίσης, έχει γράψει
σενάρια για ταινίες μικρού μήκους” Διαστάσεις 21*14  ISBN 978-618-5467-61-6

Έτος Έκδοσης 2022 Αριθμός Σελίδων 72 Συγγραφέας Βασίλης Αναστασίου ΤΙΜΗ 10€.  Στα βιβλιοπωλεία και όλες τις αποθήκες βιβλίων.

Διαβάστε επίσης