Dark Mode Light Mode

Το ξέρω θαρθείς, μια μέρα να μας ξαναδείς!

Χωρίς κανένα νόημα η συνέντευξη του Άνγκελα Μέρκελ στον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά στην διάρκεια επίσκεψης στην χώρα μας προκειμένου να διαφημίσει το νέο της βιβλίο.

Η συνέντευξη  της πρώην Καγκελαρίου της Γερμανία έγινε μόνο και μόνο  για να εκθέσει πολιτικά τόσο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που δεν μπόρεσε να εφαρμόσει τα  μέτρα που είχε αποφασίσει η Ε.Ε. στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα που με την απόφαση του για δημοψήφισμα προκάλεσε τα οδυνηρά capital controls  και πήγε πίσω όλη την προσπάθεια ανάκαμψης χάνοντας πολύτιμο χρόνο τόσο για την Ελλάδα όσο και για τους Έλληνες.

Καταλαβαίνετε ότι το ιδανικό κανάλι για να εκτελεστεί αυτή η αποστολή ήταν ο ΣΚΑΙ.

Βέβαια η  Άνγκελα  Μέρκελ αυτή την φορά και μετά από περίπου μία δεκαετία έσταζε μέλι για τους  Έλληνες και την προσπάθεια που κάνανε εκείνα τα δύσκολα χρόνια της κρίσης και αναρωτήθηκε αν θα αντέχανε κάτω από τις ίδιες συνθήκες οι Γερμανοί.

Εκείνα τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια μια καλή κουβέντα δεν ακούσαμε από τους εταίρους και τις ακούμε όλες τώρα μαζεμένες που έχει περάσει η μπόρα.

Όσο αφορά την απάντηση στο ερώτημα αν αυτά τα μέτρα αυστηρής λιτότητας θα αντέχανε οι Γερμανοί η απάντηση είναι ΟΧΙ!

Αφήστε που αν στην θέση της Ελλάδας ήταν η Γερμανία τα μνημόνια θα ήταν σαφώς πιο ήπια.

 

Μα είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια black out ηλεκτρικού ρεύματος  σε όλη την πόλη και ακόμα να μας ταλαιπωρούν μετασχηματιστές που έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί χθες ;

Όλο το χειμώνα είχαμε σχεδόν καθημερινά προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές της πόλης προκειμένου να γίνονται  εργασίες συντήρησης που και καλά θα μας απάλλασσαν από αυτές τις διακοπές ρεύματος στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως έχει διαπιστώσει και εσείς μέχρι σήμερα αυτά όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο αφού εκτός από τις διακοπές ρεύματος με αποκορύφωση το προχθεσινό black out διάρκειας περίπου μίας ώρας έχουμε συχνά πυκνά και πολλές πτώσεις στην τάση του ρεύματος.

 

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες καιρικές προβλέψεις ο θερμικός θόλος που «έλιωσε» την Ευρώπη έρχεται και στην Ελλάδα ανεβάζοντας επικίνδυνα την θερμοκρασία από σήμερα Δευτέρα.

Η διάρκεια του καύσωνα θα είναι περίπου 4 ημέρες και αυτή είναι η καλή είδηση γιατί πάνω από 4 ημέρες αρχίζει και η κατάσταση γίνεται βασανιστική.

 

Μετά την καταπάτηση των παραλιών από ξαπλώστρες και ομπρέλες έρχεται ο Big Brother και για την καταπάτηση των πεζοδρομίων και πλατειών.

Οι καταγγελίες θα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα mystreet. Μιλάμε ότι  οι κυβερνήσεις Μητσοτάκης έχουν αναβαθμίσει τον ρόλο του ρουφιάνου.

Μπαίνεις στις σχετικές πλατφόρμες και καταγγέλλεις επιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις , μπητς μπαρ που παρανόμως εκμεταλλεύονται  παραλίες με ξαπλώστρες και ομπρέλες και πλέον και επιχειρήσεις εστίασης που καταπατούν με τραπεζοκαθίσματα πεζοδρόμια και πλατείες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Πωλείται η ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ μετά από 20 χρόνια λειτουργίας