• 19 Απριλίου 2024,

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας κοντά στην προσπάθεια του ΑΟΚ 

 Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας κοντά στην προσπάθεια του ΑΟΚ 

Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Πανταζής συνοδευόμενος από το μέλος του Δ. Σ  Κώστα Τσεμαλίδη επισκέφτηκε πριν από λίγη ώρα   τα γραφεία της ΠΑΕ Καβάλας.

Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας είναι και φέτος κοντά στην προσπάθεια του ΑΟΚ αυτή τη φορά σε επαγγελματική κατηγορία.

Στη συνάντηση από την πλευρά του ΑΟΚ παρέστησαν το μέλος του Δ. Σ της ΠΑΕ Σωτήρης Δεληκάρης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος.

Ο πρόεδρος υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Πανταζής δήλωσε:

«  Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που κάνει ο ΑΟΚ.   Να βάλουμε ένα λιθαράκι. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο των ανθρώπων της ομάδας. Το ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας είναι πάντα κοντά στην προσπάθεια της ομάδας. Θα είναι και φέτος.  Η στήριξη φέτος θα είναι ακόμη πιο έμπρακτη. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά και όλα θα πάνε καλά για την πόλη, για τον αθλητισμό και τη δουλειά μας»

Ο Σωτήρης Δεληκάρης τόνισε:

« Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.  Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία για πολλά χρόνια μέχρι να φτάσουμε στη Σουπερ Λιγκ».

Τέλος ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε τα εξής:

« Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και γενικά όλο το ΚΤΕΛ Καβάλας για τη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα μας που είναι η κορυφή της πυραμίδας στο νομό και στην πόλη μας.  Τα ΚΤΕΛ όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα. Για μας είναι τιμή που τέτοιες μεγάλες εταιρίες του νομού μας είναι ένας  συνδετικός κρίκος που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βοήθεια που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι και ευαισθητοποιημένοι σ` ένα μεγάλο στόχο που είναι μέσα από την ομάδα να εξελιχθεί και να διαφημιστεί ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο της πόλης και του νομού μας. Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο και όλα τα μέλη αυτού του οργανισμού. Θέλω να τους πω ότι μας δίνουν μεγάλη βοήθεια και πολλές ευθύνες»

 

 

Διαβάστε επίσης