Το Υπουργείο Παιδείας συγχαίρει το Δήμο Παγγαίου για την τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας – Κύπρου

 Το Υπουργείο Παιδείας συγχαίρει το Δήμο Παγγαίου για την τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ελλάδας – Κύπρου

09-05-23 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Ελλάδας –Κύπρου σχολικού έτους 2023-24


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων Κλασσικού Αθλητισμού  ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ σχολικού  έτους 2023-24 που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη Καβάλας την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Μάιου 2023.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων στους οποίους συμμετείχαν περισσότεροι από 475  μαθητές/τριες που έλαβαν μέρος σε 19 αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού, συνοδευόμενοι από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής  που ορίστηκαν με απόφαση των Οργανωτικών Επιτροπών Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) των οικείων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίες και συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των δύο προηγούμενων φάσεων των σχολικών αγώνων στίβου .

Κατά τη διάρκεια των αγώνων 4 Πανελλήνια  Ρεκόρ Σχολικών Αγώνων Στίβου  καταρρίφθηκαν στο στάδιο της Ελευθερούπολης Καβάλας:

1) Στο Ύψος με άλμα 1,82 μ. Νικολέτα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (1ο ΓΕΛ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ  Θεσ/νίκης)

2) Στο επί Κοντώ με άλμα 4,11 μ. Ηλιάνα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (1Ο ΕΠΑΛ Σερρών)

3) Στο Ύψος με άλμα 2,17 μ. Αντρέα ΜΙΤΑ (1ο ΓΕΛ Πρέβεζας)

4) Στο Δέκαθλο με 6.592 βαθμούς Νικόλαος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΛ Σερρών)

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. συγχαίρει τη διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Καβάλας,  το Δήμο Παγγαίου  και το ΣΕΓΑΣ για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης