Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι ήρθε και ο Γιούνκερ

 Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι ήρθε και ο Γιούνκερ

Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι έρχεται και ο Γιούνκερ που θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι είναι απο τους ηγέτες της Ευρώπης που πήρε το μέρος μας όταν αυτό χρειάστηκε και έδωσε μάχη υπερ της παραμονής της χώρας μας στην ζώνη του Eυρώ.

O Γιούνκερ έρχεται σήμερα στην Αθήνα σε μια επίσκεψη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αφού στην βαλίτσα του θα έχει πολλά μπράβο κυρίως για την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυ΄βέρνησης να περάσει μέτρα που οι προηγούμενοι και μόνο στην ιδέα τους τους έπιανε κρύος ιδρώτας.

Ο Τσίπρας παραμένει στην κυβέρνηση γιατί πολύ απλά έκανε όλα αυτά που δεν τολμούσανε να κάνουν οι προηγούμενοι.

Αποδείχθηκε το καλύτερο εκτελεστικό όργανο των Ευρωπαίων που με τον Τσίπρα πρωθυπουργό της χώρας περάσανε τα πιο σκληρά μέτρα απο τότε που η χώρα έμπλεξε με αυτό τον περιβόητο μηχανισμό στήριξης και τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

Ο Γιούνεκρ που είναι επαγγελματίας πολιτικός λίγα 24ωρα πριν την άφιξη του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” έχει βάλει και το κερασάκι στην τούρτα με δηλώσεις – επαίνους – προς την ελληνική κυβέρνηση που βρήκε την δύναμη και το κουράγιο να κάνει αυτά που έπρεπε προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην ζώνη του ευρώ αφού όπως ΄χαρακτηριστικά είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του η ζώνη αυτή δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την συμμετοχή της χώρας μας.

Ο άνθρωπος μιλάει για την Ελλάδα και στάζει μέλι.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ όλη αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα υψηλών θερμοκρασιών με το θερμόμετρο να χτυπάει 36άρια τις πιο θερμές ώρες της ημέρας.

Αυτό που μας απασχολεί είναι οτι για το Σάββατο που είναι το Σάββατο του air show δίνει ασθενείς βροχές αλλά αυτή η πρόβλεψη μπορεί να αλλάξει αφού απέχουμε αρκετές ημέρες απο το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι βροχές είναι για το βράδι του Σαββάτου που θα έχουν τελειώσει οι επιδείξεις και το σώου.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η η Μενεγάκη το πέρασε στη Νάξο όπου ήταν έτσι και αλλιώς για τις απαιτήσεις της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Συνδύασε εργασία και διακοπές η Ελενίτσα που πάντα βρίσκει τρόπο για καλοκαιρινές αποδράσεις.

Μάλιστα τώρα προς το τέλος της τηλεοπτικής σαιζόν οι αποδράσεις είναι στο πλαίσιο επαγγελαμτικής της αποασχόλησης.

Απο την Νάξο μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων πετάχτηκε στην Κύθνο για μια μακαρονάδα με θαλασσινά και εν συνεχεία προσγειώθηκε στην αγκαλιά του καλού της στα Άχλα Άνδρου.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε και το δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας για την παραμονή της χώρας ή οχι στην Ε.Ε. με τους υποστηρικτές του ΝΑΙ να δίνει τα ρέστα τους αφού τις τελευταίες εβδομάδες το ΟΧΙ άρχισε να παίρνει κεφάλι και έτσι ο μεγάλος μηχανισμός υποστήριξης – εκβιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης πήρε μπρος και ανέλαβε δράση προειδοποιώντας τους Βρετανούς πολίτες για άσχημες εξελίξεις αν τελικά ψηφίσουν ΟΧΙ.

Καταλαβαίνετε οτι έστω και με μια ψήφο διαφορά το ΝΑΙ τελικά θα υπερσιχύσει του ΟΧΙ και η Βρετανία θα παραμείνει στην Ε.Ε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου η Τζούλια η Αλεξανδράτου έχει κρίση στον γάμο της και για τον λόγο αυτό φεύγει απο την Αυστραλία και επιστρέφει στην Αθήνα όπου θα κάνει και μια σειρά εμφανίσεων.

Η Τζούλια καταλαβαίνετε οτι έχει τον δικό της τρόπο για να ξεπερνάει όλες τις κρίσεις ακόμα και τις κρίσεις στον γάμο της.

Το πολύ – πολύ να γυρίσει καμμιά ταινία με τον Σειρηνάκη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται και σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχουμε ζήσει.

Να είστε καλά και να είστε ασιόδοξοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης